Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Astrologie: Cand vei muri?

Ziua de nastere nu inseamna doar inceput, ci si sfarsit deoarece aceasta iti poate revela cand si cum vei muri.
Pentru a descoperi toate acestea trebuie doar sa stii ziua saptamanii in care te-ai nascut. Daca nu poti afla acest lucru, acest motor de cautare iti poate fi de mare ajutor: What Day of The Week were you born?
Introdu datele tale de nastere, iar programul iti va afisa in ce zi a saptamanii te-ai nascut.
Important: Astrologia presupune ipoteze din viata noastra, care nu devin intotdeauna realitati. Destinul si viitorul pot fi schimbate!
Daca te-ai nascut in ziua de LUNI: Neptun este planeta care iti decide sfarsitul
Moartea cauzata de abuzul de droguri sau de alcool, de o boala grava sau de medicamente prescrise gresit intra sub semnul lui Neptun. Aceasta planeta aduce o moarte usoara, rapida, fara durere si de cele mai multe ori decesele pot aparea din vina persoanei decedate: fie consumul excesiv de alcool, accidentul de masina sau chiar si inecul, toate acestea sunt guvernate de Neptun.
Persoanele nascute in ziua de Luni mor in jurul varstei de 50 de ani, iar decesele acestora vor fi acoperite de mister de fiecare data. In unele cazuri, nimeni nu va sti niciodata cu adevarat cum sau de ce a murit o anumita persoana.
Daca te-ai nascut in ziua de MARTI: Marte este planeta care iti decide sfarsitul
Marte actioneaza precum un declansator in cazul experientei cu moarte. Aceasta planeta are legatura cu pistoale, incendii, cutite. Marte  guverneaza mortile violente, destul de dure. Persoanele nascute in ziua de Marti vor muri brutal deoarece Marte este sinonima cu lucrurile mecanice, masini sau sporturi extreme. Cauzele mortii: taierea piciorului, accident de masina, impuscaturi.
Decesul va fi in jurul varstei de 45 de ani si va fi unul destul de rapid, in care durerea va fi scurta.
Daca te-ai nascut in ziua de MIERCURI: Uranus este planeta care iti decide sfarsitul
Planeta Uranus este implicata in zona chirurgiei si a accidentelor. De cele mai multe ori cauzele mortii sunt destul de neobisnuite, fiind cauzate de bungee jumping, sarituri cu parasuta, accidente la schi, prabusirea unui avion sau de fulgere. Un alt mod prin care persoanele din ziua de miercuri pot muri este pe masa de operatie, in timpul unei interventii chirurgicale neasteptate. O moarte provocata de Uranus este intotdeauna dura, insa destul de rapida pentru a nu simti multa durere.
Persoanele nascute in ziua de Miercuri mor in jurul varstei de 60 de ani.
Daca te-ai nascut in ziua de JOI: Jupiter este planeta care iti decide sfarsitul
Jupiter este planeta responsabila cu boli precum cancerul, tumori sau limfom agresiv. Moartea poate surveni si din alte cauze precum boli ale ficatului, ale sistemului limfatic, precum si ale inimii. Pe de alta parte, Jupiter este considerat ingerul pazitor deoarece acesta ofera putere, optimism si credinta persoanelor bolnave. Chiar daca avem in discutii boli grave si dureroase, perioada de suferinta nu va fi foarte mare (cateva zile sau saptamani).
Persoanele nascute in ziua de Joi vor muri in jurul varstei de 55 de ani.
Daca te-ai nascut in ziua de VINERI: Venus este planeta care iti decide sfarsitul
Venus este planeta cu surprize: aceasta nu promite o moarte fara suferinta, insa nici o perioada scurta de suferinta. Finalul vietii este guvernat de aceasta planeta: de cele mai multe ori moartea va veni in somn, insa exista persoane care vor muri pe neasteptate, din cauze naturale. Venus este o planeta care aduce un sfarsit frumos, creativ, fara pic de durere.
Persoanele nascute in ziua de Vineri vor muri in jurul varstei de 65 de ani.
Daca te-ai nascut in ziua de SAMBATA: Saturn este planeta care iti decide sfarsitul
Saturn este vazuta precum Planeta Timpului, cea care decide momentul accidentelor si al mortii. De cele mai multe ori, sfarsitul intervine din cauze naturale, precum batranetea sau alte probleme de sanatate. Persoanele guvernate de Saturn in momentul mortii au noroc deoarece aceasta este una dintre planetele care aduce longevitate, o viata lunga si fericita.
Persoanele nascute in ziua de sambata vor muri in jurul varstei de 70 de ani.
Daca te-ai nascut in ziua de DUMINICA: Soarele este cel care iti decide sfarsitul
Soarele continua sa fie un mister in ceea ce priveste moartea. Soarele transforma sfarsitul intr-un moment complet natural, in care principalul element al acestuia nu este decesul, ci legatura profunda pe care o face sufletul cu propria persoana inainte de plecare. Astfel apare responsabilitatea faptelor si a sarcinilor, crescand balanta karmica a lucrurilor bune.
Persoanele nascute in ziua de Duminica mor fie foarte tinere, fie destul de batrane, iar cauzele mortii raman pentru mult timp nedescoperite.

Lasati un raspuns