Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Traditii, legende si povesti despre “Templul ursitelor”

Dragi prieteni,
Ceainaria Serendipity si Monica Brandusescu – Gaitanaru va invita la un ceai parfumat la seria de seminarii, menite sa ne ajute sa ne cunoastem mai bine pe noi insine:
Traditii, legende si povesti despre “Templul ursitelor”
Marti, 10 Aprilie 2012, ora 19,00
Pentru ca v-am obisnuit sa descoperim impreuna farmecul unor locuri aparte si destul de putin cunoscute, va propun pentru primavara acestui an, sa exploram misterele unuia dintre cele mai fascinante lacasuri de cult de pe meleagurile noastre – Templul Ursitelor. Calatoria initiatica spre acest loc invaluit in legenda, va avea loc pe data de 22 aprilie 2012.
Tuturor celor interesati sa descoperiti farmecul acestui spatiu uimitor va propunem, in prealabil, ca teme de discutie si meditatie chestiunea ursitei si a ursitoarelor in mitologia romaneasca si nu numai; analiza simbolica a spiralei ce urca spre cer (simbol incrustat in turla subterana a templului); relatia dintre izolare, initiere si eliberare/iluminare in diferite mituri si traditii religioase, cat si legatura acestora cu simbolistica locului pe care il vom vizita.
Daca sunteti interesati sa ne insotiti intr-o astfel de calatorie initiatica, va invit la conferinta Traditii, legende si povesti despre “Templul ursitelor” pentru a afla mai multe informatii despre istoria si tainele acestui loc.
Trainer: Monica Brandusescu – Gaitanaru: http://atreiacafea.ro/, http://monicabrandusescu.wordpress.com/
Intrarea este 30 lei/persoana si include un ceai din partea casei. Evenimentul va avea loc la intrunirea unui minim de 10 participanti.
***
Pentru rezervari asteptam mailurile voastre la: events@serendipity-tea.ro
Spatiul este limitat, astfel ca vom confirma rezervarile in ordinea primirii acestora. Va multumim pentru intelegere.

Lasati un raspuns