Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

7 Idei de Cadouri de Paste

Incet, incet ne apropiem de sarbatorirea Pastelui si asta inseamna ca o sa avem parte si de o mini vacanta. Insa nu trebuie uitat faptul ca si acum o sa primesti cadouri, deci trebuie sa oferi si tu la randul tau ceva, oricat de mic ar fi, celor dragi. Da, nu este obligatoriu, dar stim ca vei vrea sa cumperi cadouri. Nu este chiar usor sa alegi un cadou pentru Paste si noi iti sarim in ajutor!

Cadouri pentru colegii de munca
Nu te obliga nimeni sa le cumperi ceva, insa daca chiar vrei sa faci asta, trebuie sa acorzi atentie la detalii. Nu trebuie sa iti golesti portofelul de bani, trebuie doar sa le arati ca te-ai gandit la ei. Ce ai putea alege? Ai putea sa cumperi rame foto, agende sau jurnale, insa trebuie sa fie pe gustul colegilor. De asemenea, ai putea sa cumperi cani sau brelocuri. Nu alege prafumuri sau lenjerii de pat pentru ca ai toate sansele sa nu fie un cadou prea potrivit.

Cadouri pentru VOI
Poti sa-l impresionezi pe el cu un cadou micut si apoi poti s ail sochezi cu ceva pentru amandoi. Cumpara bilete pentru o excursie in care sa mergeti doar voi doi, cumpara bilete la un concert pe care el in asteapta sau achizitioneaza un joc de darts pentru ocuparea timpului nu aveti chef sa iesiti din casa.

Cadouri pentru EL
Il adori si vrei mereu sa-i oferi cadoul perfect si sa-l impresionezi. De Paste apar tot felul de promotii peste tot si ar fi timpul sa te uiti prin magazine dupa acele reduceri special. Pentru barbati exista acele seturi care includ gel de dus, spuna de ras si parfum. Alege unul, numai ai grija la parfum pentru ca trebuie sa stii exact ce ii place! Ok, acum este timpul sa adaugi la codou ceva personal ca de exemplu o rama foto in care pui o poza cu voi doi sau poti sa-i cumperi un bilet la meciul care il asteapta de mult timp.

Cadou pentru prietenele tale
Prietenele tale iti sunt mereu alaturi si aveti propria voastra traditie de a imparti cadouri cand este vorba de ocazii speciala. Ce ai putea sa-i oferi prietenei tale in afara de mici jucarii de plus? Ei bine, este vorba aici de prietena ta, o cunosti destul de bine si stii ce ii place si ce nu, deci nu poate fi chiar atat de greu. Alege ceva pe culoarea ei preferata, alege cosmetic sau un set de manichiura.

Cadou pentru copii
Pentru copii, Pastele inseamna clar dulciuri si cadouri. Jucari o sa gasesti peste tot si de toate felurile. De ciocolata nici nu mai vorbim pentru ca exista in toate formele si de toate gusturile la care un copil ar visa. Ai putea sa mergi chiar mai departe cu ideile si sa-I oferi un iepuras viu cadou! Pentru asta trebuie sa iti inveti copilul ca iepurasul primit este o vietate si ca trebuie ingrijit si nu e doar o jucarie.

Cadou pentru parintii lui
Ei bine, aici trebuie sa ai mult mai multa grija, mai ales daca ai parte de o soacra pretentioasa. Evident, ai putea incerca si aici cu aparate electrice, dar ai putea sa te folosesti si de decoratiunile care le gasesti in magazine (de ex: support de oua) . Vrei sa cumperi flori? Nu alege un buchet mare, scump care se ofileste in cateva zile. Alege un ghiveci cu o floare draguta care va trai mult mai mult decat un buchet (daca este ingrijita).

Cadou pentru parinti
Chiar daca ar putea fi simplu sa alegi un cadou pentru parintii tai, aparentele inseala. Ideea este ca trebuie sa le strecori ceva folositor sub forma de cadou. Important este sa nu ii faci sa se simta de parca nu se putea descurca fara ce le-ai dat tu. Un set de vase dragut sau un aparat electric ar fi perfect si sigur nu s-ar supara pe tine. Nu impacheta o tigaie cu fundita pentru ca nu va lasa deloc o impresie buna.

Lasati un raspuns