Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Povestea incredibila a lui Gabriel, tanarul care timp de 15 ani a crezut ca este Iisus

Un copil pe care mama sa nu voia sa-l trimita la scoala pentru ca era convinsa ca este Iisus a reusit, cu ajutorul autoritatilor, sa aiba o viata normala. Acum, la 17 ani, are multi prieteni si viseaza sa invete o meserie.
Supravegheat de asistentii sociali, a ajuns in clasa a 8-a. Mama lui nu l-a mai putut tine izolat de restul lumii, dar crede si acum ca fiul ei este Mesia.
Gabriel a fost la un moment dat pe marginea prapastiei. Pana la 12 ani nu a mers la scoala si traia in lumea imaginara a mamei sale, care considera ca baiatul ei este Iisus Hristos. Pe atunci stateau izolati, intr-un garaj.
In urma cu cinci ani, cei de la Directia pentru Protectia Copilului Galati au cerut in instanta mutarea lui Gabriel intr-un centru de plasament. Judecatorul a hotarat, totusi, ca i-ar fi mai bine langa mama. In ciuda “viziunilor” sale, femeia a colaborat cu autoritatile.
Acum, Gabriel are 17 ani si este in clasa a VIII-a. Incearca sa recupereze anii de scoala pierduti. Este un adolescent normal si plin de viata.
Chiar daca tanarul nu crede ca ar avea o misiune speciala pe pamant, mama continua sa ii spuna ca a avut viziuni care o determina sa creada ca l-a nascut pe fiul lui Dumnezeu.
Mama lui Gabriel a fost sprijinita de specialistii de la Protectia Copilulului.
Gabriel vrea sa-si cumpere un tractor si sa-si ajute parintii in gospodarie. Se gandeste, ca un om in toata firea, si la viitorul lui. Ar vrea sa devina bucatar. Pana atunci, departe de “viziunile” mamei, isi petrece timpul liber cu colegii de scoala.

Lasati un raspuns