Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

5 metode ingenioase de a depozita ouale de Pasti

In cazul in care ai invitati la masa de Paste, sunt importante nu numai bucatale pe care le pui pe masa, ci si modul in care aceasta este aranjata. Iti prezentam 5 metode de a depozita ouale de Paste.
Cosuri colorate
Una dintre cele mai la indemana metoda de a depozita oule pe masa de Paste este sa le amplasezi in cosuri. Foloseste cosuri impletite, pe care le poti vopsi chiar tu; pentru a arata cat mai placut, asaza in interiorul acestora servetele textile sau hartie colorata ori cu un aspect vintage.
Ghirlande
Pentru urmatoarea metoda pe care ti-o propunem, ai nevoie de cateva crengute. Realizeaza cu ajutorul lor o ghirlanda, prinzandu-le in jurul unei sarme circulare. Poti folosi atat vreascuri, cat si crengute de tuia, daca doresti ca aranjamentul sa fie colorat. Amplaseaza oule in interiorul ghirlandei, pe care o poti decora cu funde.
Suporturi pentru oua, vesele
Poti folosi, de asemenea, suporturi pentru oua speciale. Le gasesti in orice hypermarket sau magazin de specialitate, in diferite forme. Alege unele vesele, in culori pastelate, calde, cu printuri de primavara. Asorteaza-le cu platouri potrivite sau cu servetele in aceleasi culori.
Borcane
O alta varianta de a amplasa oule de Paste este sa folosesti borcane sau vase de depozitare, din sticla. Asaza pe fundul acestora hartie taiata fasii, paie sau fire de iarba, pentru a le da un aspect rustic.
Platouri pentru prajituri
Daca iti doresti ca aranjamentul de Paste sa fie cu totul deosebit, atunci amplaseaza oule pe un platou de prajituri, cu picior. Daca masa este prea incarcata, alege un platou transparent, din sticla. In caz contrar, opteaza pentru unul din ceramica, in culori si imprimeuri vesele.

Lasati un raspuns