Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Divina VIATA: Cele mai frumoase citate despre Pasti si Dumnezeu!

Sarbatoarea Pastelui este la cateva zile distanta, Dumnezeu doar la un gand distanta. Va invitam sa cititi cateva dintre cele mai profunde citate si cugetari despre sarbatoarea Pastelui, dar si despre divinitate.
Sarbatoarea Pastelui este la cateva zile distanta, Dumnezeu doar la un gand distanta. Haideti sa lasam deoparte grijile materiale si sa ne ingrijm si de cele ale sufletului. Haideti sa ne deschidem sufletele pentru a intampina marea sarbatoare asa cum se cuvine. Va invitam sa cititi cateva dintre cele mai profunde citate si cugetari despre sarbatoarea Pastelui, dar si despre divinitate.
Despre Pasti: Pastele spune ca poti sa pui adevarul chiar in mormant, insa nu o sa ramana acolo. (Clarence W. Hall)
Despre Dumnezeu: Pot sa inteleg cum este posibil ca un om sa priveasca pe pamant, in jurul sau, si sa fie un ateist, insa nu pot sa concept cum poate sa se uite inauntrul cerurilor si spuna ca nu este niciun Dumnezeu. (Abraham Lincoln)
Despre Pasti: Vestea ca Iisus a inviat nu schimba cu nimic lumea contemporana. In continuare, inaintea noastra se afla Munca, Disciplina, Sacrificiul. Pastele ne da insa puterea spirituala de a face munca, de a accepta disciplina, de a face sacrificiul. (Henry Knox Sherrill) Iisus Hristos, Inviere, Pasti
Despre Dumnezeu: Daca Dumnezeu inchide o usa, deschide o alta. (proverb irlandez)
Despre Pasti: Pastele este demonstratia lui Dumnezeu ca viata este mai presus de toate spirituala si fara sfarsit. (Charles M. Crowe)
Despre Dumnezeu: Daca bei apa dintr-o cupa atunci cand iti este sete, il vezi pe Dumnezeu in acest lucru. In Band apa dintr-o cupa atunci cand le este sete, cei care nu sunt indragostiti de Dumnezeu isi vor vedea doar fetele. (Rumi)
Despre Pasti: “Crestinismul a inceput acolo unde multe religii se termina … cu Invierea.” (Herbert Booth Smith)
Despre Dumnezeu: Daca nu ar fi Dumnezeu, ne-am afla in aceasta lume cu inimile pline de recunostinta, insa fara cineva caruia sa-i multumim. (Christina Rossetti, 1830 – 1894)

Lasati un raspuns