Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Spovedania vedetelor! Postul Paştelui le-a făcut să-şi analizeze greşelile şi să se căiască

Putine sunt vedetele care reuŞesc să Ţină post Şi să meargă la spovedanie, în ciuda faptului că aceŞtia ar fi primii paŞi către mântuirea sufletului.
Spovedania vedetelor! Postul Paştelui le-a făcut să-şi analizeze greşelile şi să se căiască
DeŞi se declară credincioase Şi consideră că e mai important să porŢi credinŢa în suflet decât să o strigi în gura mare, vedetele se tem să-Şi mărturisească păcatele. Fie că-Şi doresc să-Şi deschidă sufletul doar în faŢa preotului, fie din teama de a nu fi judecate, puŢine sunt VIP-urile care au acceptat propunerea CANCAN de weekend pentru a face o “spovedanie” publică. Mândria, invidia, iubirea de argint, desfrânarea, lăcomia, trândăvia Şi mânia sunt cele Şapte păcate de moarte, aŞa cum sunt acestea descrise în Biblie, cel mai popular printre vedete fiind, de departe, mânia. Ce-i drept, acesta este Şi cel mai uŞor de recunoscut Şi la fel de uŞor de trecut cu vederea de către public.

Maria Cârneci: “Mă spurc”
Crescută într-o familie modestă Şi în spirit creŞtin, Mariei Cârneci îi sunt străine păcate precum invidia, ura Şi duŞmănia. ObiŞnuită de mică să Ţină post, solistei de muzică populară îi vine greu acum să se abŢină de la alimentele interzise, ceea ce consideră a fi un mare păcat. “Eu înainte Ţineam tot postul, acum nu mai pot. Mă spurc Şi când pun lapte în cafea, iar în turnee mănânc ce nu trebuie. Mie nu-mi place bârfa, dar poate uneori caterinca mea mai supără unii oameni Şi asta ar putea fi un păcat”, a povestit Maria Cârneci pentru CANCAN.

Anca Badiu: “Înjur”
Extrem de impulsivă, Ana Badiu se consideră campioană la capitolul păcate “verbale” Şi nu de puŢine ori s-a întâmplat să o ia gura pe dinainte. Deloc ipocrită, solista recunoaŞte că nu Ţine post. “De data asta nu Ţin post, pentru că m-aŞ îngrăŞa. Păcate facem în fiecare zi, nimeni nu e sfânt. Eu sunt impulsivă Şi de multe ori mă cert cu lumea Şi ulterior îmi pare rău. Am gura spurcată, mă enervez foarte tare Şi vorbesc urât, înjur. În schimb, nu sunt duŞmănoasă, nu port ranchiună, sunt bine-crescută”, a declarat Anca Badiu pentru CANCAN.

Delia Matache: “I-am ascuns preotului o parte din păcate”
Blonda are o listă lungă de păcate pe care nu se sfieŞte să le enumere: “Înjur! E drept, nu o fac în public, ci singură, în maŞina mea. Bârfesc! Sunt fată, toate fetele bârfesc! Preacurvesc! Iubesc fără să mă fi cununat! Am făcut dragoste în post! Nu în Săptămâna Mare, ci înainte! De furat, am furat, dar când eram copil. Şi, mai grav, i-am ascuns preotului o parte din păcatele mele. Nu am minŢit la spovedanie, ci am omis să spun lucruri pe care, acum Ştiu, ar fi trebuit să le spun”, ne-a mărturisit Delia.

Gina Pistol: “Mă cert cu persoanele din jur”
Credincioasă din fire, Gina Pistol se cam fereŞte să-Şi mărturisească public greŞelile, convinsă fiind că ar fi indicat să facă acest lucru în faŢa preotului. Cu toate acestea, vedeta a recunoscut că nu a Ţinut niciodată post, fapt pe care-l consideră un păcat. “Sunt impulsivă, mă cert cu persoanele din jur. Nu cred că am Ţinut niciodată post, doar în Vinerea Mare. Mă pot lipsi de carne, întrucât mănânc oricum foarte rar, însă lactate consum”, a declarat Gina pentru CANCAN.

Claudia PătrăŞcanu: “M-am sărutat în post”
DeŞi Şi-ar dori să Ţină tot postul, Claudia PătrăŞcanu recunoaŞte faptul că este o pofticioasă Şi că a păcătuit destul de mult, fără însă a avea vreun păcat major. “Păcat este Şi cu gândul, Şi cu fapta. E păcat să îŢi superi părinŢii, să le întorci vorba, să vorbeŞti urât, să te săruŢi în post, să nu Ţii tot postul. Eu sunt o pofticioasă Şi nu pot să Ţin tot postul, iar păcat este Şi să pofteŞti. Eu merg să mă spovedesc, consider că spovedania este o eliberare, dar de împărtăŞit – nu mai sunt bebeluŞ sau copil. Cred că nu merit împărtăŞania. Eu am devenit mult mai credincioasă de când am fost internată anul trecut Şi chiar am început să citesc din Biblie”, a povestit Claudia pentru CANCAN.

Györfi: “Trăiesc în păcat, că nu sunt căsătorită”
Mult mai “păcătoasă” în tinereŢe, Daniela Györfi s-a cuminŢit mult în ultimii ani, după cum ea însăŞi recunoaŞte. Nici solista nu este străină de păcatele lumeŞti, însă consideră că le-a ocolit pe cele foarte grave. “Ce-i drept, nu Ţin post. Drăcui, vorbesc urât, înjur ca la uŞa cortului, mai ales în trafic. Sunt conŞtientă că n-ar trebui, dar asta este. Se poate spune că trăiesc în păcat Şi din cauza faptului că nu sunt căsătorită la biserică. Dar preotul vine des la noi în casă, suntem oameni credincioŞi, mai ales mama mea”, a declarat Daniela pentru CANCAN.

Lasati un raspuns