Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Tranzacții cu droguri în curtea mănăstirii Cernica

Droguri la mănăstire. Unul dintre cei mai mari traficanţi de heroină din Capitală a fost prins. Traficantul îngropa drogurile în pădure. Unele tranzacţii erau făcute în curtea mănăstirii.
Procurorii DIICOT l-au ridicat pe Adrian Costin Culea, zis Adi Grasu, după ce asupra lui au găsit bani marcaţi ce ar proveni din tranzacţii cu droguri, au declarat, joi, surse judiciare.
Adi Grasu este cunoscut ca dealer de droguri în Capitală, care făcea de obicei tranzacţiile prin intermediari, el având condamnări pentru fapte de trafic de heroină.
Acesta îngropa heroina în pădurile din jurul Bucureştiului, potrivit surselor citate.
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bucureşti l-au reţinut pentru 24 de ore atât pe Adrian Costin Culea (29 de ani ), cât şi pe Remus Ghiţă (41 de ani), ambii recidivişti, pentru trafic de droguri de mare risc – heroină, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.
Potrivit procurorilor, în luna aprilie, Culea şi Ghiţă au vândut unui colaborator aproximativ 30 de grame heroină. “La data de 18 aprilie 2012, inculpatul Culea Costin Adrian a fost depistat, în flagrant delict, pe raza municipiului Bucureşti, având asupra sa suma de bani obţinută urmare a tranzacţiei cu heroină. Drogurile urmau a fi distribuite către consumatorii din Bucureşti”, potrivit DIICOT.
Procurorii DIICOT au solicitat Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă pentru 29 de zile a celor doi.
Cercetările în această cauză au fost făcute cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti, suportul informativ fiind asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale. Sursa: realitatea.net

Lasati un raspuns