Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Numarul Vedic al carierei si cele 9 aptitudini speciale: tu ce VOCATIE ezoterica ai?

In ezoterismul Vedic, numerologia numelui este un sistem de interpretare pentru vocatie, cariera si interactiunile sociale.
In general, numerele sunt unelte extrem de puternice, iar in Numerologia Vedica ele descifreaza aspecte importante ale personalitatii noastre si evenimente importante din viata. Numerele sunt interpretate in functie de corespondentele lor cu planetele si de efectul lor asupra oamenilor.

Cum calculam Numarul Vedic?

Numarul Vedic ce ne domina poate fi calculat astfel: se aduna cifrele ce formeaza numele nostru in functie de corespondentele lor cu literele din alfabet (detaliate mai jos), iar numarul obtinut se reduce pana cand ajungem la o singura cifra.
A=1; B=2; C=3; D=4; E=5; F=8; G=3; H=5; I=1; J=1; K=2; L=3; M=4; N=5; O=7; P=8; Q=1; R=2; S=3; T=4; U=6; V=6; W=6; X=5; Y=1; Z=7
De exemplu, daca ne cheama Andreea Popescu, vom calcula astfel:
A(1) + N(5) + D(4) +R(2) + E(5) + E(5) + A(1) + P(8) + O(7) + P(8) + E(5) + S(3) + C(3) + U(6) = 63; 6 + 3 = 9 (Numarul Vedic al Numelui)

Numarul Vedic: cum ne influenteaza?

Numarul Vedic 1 = Pionierul
Daca esti dominat de acest numar te-ai nascut cu abilitati excelente de comunicare si socializare. Vezi lucrurile clar si iti este usor sa iti propui ce sa realizezi in viata, dar si sa indeplinesti tot ceea ce doresti. Desi de multe ori poti fi inflexibil si incapabil sa accepti alte idei decat ale tale, esti o fire dinamica si radianta, ajungand mereu in centrul atentiei. Te simti bine in rolul de lider si ai incredere in propriile forte. Iti place sa te implici in proiecte noi si sa vezi cum viziunile devin realitate. Ti se potrivesc rolurile in care ceilalti depind de tine.

Numarul Vedic 2 = Filosoful
Daca Numarul tau Vedic este 2, inseamna ca esti o persoana incredibil de rabdatoare, cu o perceptie de viata inedita. Iti place sa privesti imaginea de ansamblu inainte de a lua orice decizie si ai tendinta sa fii introspectiva, ganditoare si preocupata de emotii. Lucrezi foarte bine in echipa deoarece ai capacitatea de a distinge solutii acolo unde ceilalti vad probleme. Oamenii iti cer intotdeauna sfaturi datorita perspectivei unice pe care o ai asupra elementelor esentiale pentru o viata frumoasa. Te daruiesti semenilor, fiind excelenta in roluri de consilier al sufletelor.

Numarul Vedic 3 = Inovatorul
Numarul tau Vedic indica faptul ca ai o minte ascutita si iti este extrem de usor sa asimilezi informatii noi. Astfel, esti talentat in aproape orice domeniu si te adaptezi la culturi diferite, fiind foarte flexibil. Desi esti de multe ori impulsiv in alegerile pe care le faci, te enervezi rar. Pentru ca esti o fire norocoase, ai parte in viata de numeroase oportunitati pe care le fructifici imediat. Domeniile care ti se potrivesc sunt cele in care este nevoie sa fii creativ si dinamic, precum artele, stiintele si sporturile. De asemenea, esti o persoana stilata.

Numarul Vedic 4 = Inginerul/Arhitectul
Fiindca esti influentat de Numarul Vedic 4, iti place sa iti construiesti viata pornind de la lucrurile simple si sa duci mereu planurile tale la bun sfarsit. Ca persoana, pretuiesti foarte mult ordinea si disciplina, fiind un bun organizator. Esti o fire pragmatica si oamenii te admira pentru stabilitatea de care dai dovada. Nu iei niciodata decizii pripite, preferand un plan metodic pentru fiecare idee pe care o ai. Esti sincer si oamenii se pot baza oricand pe ajutorul tau. Domeniile care ti se potrivesc cele mai bine sunt constructiile, ingineria, cercetarea si IT.

Numarul Vedic 5 = Negociatorul
Entuziasmul tau este de-a dreptul contagios, iar oamenii din viata ta nu se pot satura de farmecul pe care il emani! Daca Numarul tau Vedic este 4, esti o persoana cu un spirit aventuros, extrem de comunicativa si interesata de caracterul celor din jur. Iti faci prieteni noi extrem de usor datorita istetimii, energiei si personalitatii juviale pe care le emani. Iti place sa inveti din propriile experiente si nu suporti sa fii obligat sa urmezi parerile semenilor. Te-ai nascut pentru a calatori si inveti cu mare rapiditate limbile straine. Comunicarea este punctul tau forte.

Numarul Vedic 6 = Pacifistul
Oamenii te admira pentru dulceata sufletului tau si pentru atitudinea calma si pasnica. Esti o persoana careia ii place sa ii ajute pe ceilalti si te critici singura atunci cand lucrurile nu ies asa cum te-ai fi asteptat. Iti place sa duci o viata simpla, insa de calitate. Prietenia si armonia sunt elemente cheie pentru bunastarea ta si de aceea te straduiesti sa iti mentii toate relatiile pozitive. Ai tendinta sa fii impartiala si obiectiva si te preocupa sentimentele celorlalti. Meseria care ti se potriveste cel mai bine este in domeniul juridic sau de comunicare.

Numarul Vedic 7 = Educatorul
Numarul tau Vedic indica faptul ca iti place sa inveti si sa descoperi lucruri noi si fascinante despre viata si lumea in care traiesti. Ai o natura poetica si o imaginatie bogata. Mai mult, esti atras de mister, iti place sa decodifici vorbe si situatii, secrete si puzzle-uri. Poti rezolva cu usurinta aproape orice problema cu care te confrunti si esti un bun sfatuitor. Oamenii te iubesc pentru ca esti o persoana curioasa si inteligenta. Te simti ideal atunci cand esti inconjurata de carti sau asculti muzica buna. Esti spirituala. Ai vocatie pentru a deveni educator/profesor.

Numarul Vedic 8 = Antreprenorul
Daca esti influentat de Numarul Vedic 8, ai un spirit ascutit al afacerilor si o intuitie demna de invidiat. Esti o persoana activa, puternica si tenace. Nu te dai inapoi de la nicio provocare si poti gasi solutii destepte pentru fiecare situatie problematica cu care te confrunti. Esti un prieten de nadejde si ceilalti trebuie sa evite sa iti devina dusmani, pentru ca in cazul lor esti necrutator. Fiind o persoana competitiva, iti place sa iti cantaresti mereu ideile si soliutiile cu ale celorlalti. Faci cariera in afaceri, industrie, finante sau politica.

Numarul Vedic 9 = Filantropul
Tu ai o perspectiva inedita asupra lumii in care iti traiesti viata si ii influentezi pe cei din jur intr-un mod pozitiv. Esti o persoana carismatica ce valoreaza echitatea si decenta. Nu poti tolera nicidecum nedreptatea si sustii intotdeauna cauzele nobile. Ai standarde inalte si te astepti ca semenii tai sa isi traiasca viata dupa un cod moral bine stabilit. Atunci cand ideile tale legate de umanitate nu sunt admirate, devii dezamagit si te retragi din viata sociala. Ai o vocatie innascuta pentru filosofie, activism, consiliere si literatura. Sustii intotdeauna o cauza nobila.

Lasati un raspuns