Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Ramona Bădescu s-a spovedit pentru prima oară în viață

Ca în fiecare an, aşa cum face de când s-a stabilit în Italia, Ramona Bădescu a venit acasă de Paşte pentru a petrece sarbătorile la Craiova, alături de părinţii ei.
Vedeta a fost aşteptată de mama ei şi răsfăţată cu toate bunătăţile, cu mancare tradiţională, şi a fost fericită că, împreună cu prietena ei, a fost în Vinerea Mare la Mânăstirea Calui, unde s-a şi spovedit pentru prima oara, dar a avut ocazia sa si cante la slujba.
“M-am bucurat ca in fiecare an ca am venit acasa sa fiu alaturi de parintii mei de Paste. Fizic nu a fost prea bine, pentru ca am mancat mult. Mama m-a asteptat acasa cu toate preparatele traditionale de Paste.
Am gatit si eu in ziua de Paste, am facut impreuna cu mama prajitura “Desteapta”, chiar asa se numeste. Aceasta prajitura ii place si iubitului meu si bineinteles ca o sa-i duc si lui in Italia cate ceva din ce am pregatit la Craiova. Am facut special si o fotografie cand eram in bucatarie si pregateam prajitura, ca sa vada ca am preparat-o eu’, povesteste Ramona Badescu. Sursa: click.ro

Lasati un raspuns