Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

O noua platforma de dezbatere a Dreptei Crestine: ROSTonline.ro

ROSTonline.ro este un produs al Asociaţiei “Rost”, organizaţie culturală a Dreptei creştine înfiinţată în anul 2002. Înainte de a fi o orientare politică, Dreapta este un mod de viaţă: tradiţional (deci creştin pentru români), conservator, naţionalist, personalist, comunitarist, realist şi responsabil. Asociaţia “Rost” promovează acest fel de a trăi.
Pe ROSTonline.ro scriu nu doar membrii Asociaţiei “Rost”, ci toţi cei grupaţi în jurul revistei omonime, care apare neîntrerupt din martie 2003.
Gruparea Rost s-a angajat într-o campanie de pedagogie naţională, de recăpătare a încrederii în sine a românilor şi de mobilizare a energiilor creatoare ale lumii româneşti, pe care înţelege s-o ducă, prin mijloace culturale, atît în online cît şi în offline.
Ce este ROSTonline.ro? <http://www.rostonline.ro/ce-este-rostonline-ro>
ROSTonline.ro este o platformă online de reacţie rapidă a grupării intelectuale din jurul revistei Rost. Aici vom lua atitudine în chestiuni “la zi”, la care ar fi tardiv să dăm răspuns în publicaţia pe hîrtie, care are apariţie lunară. Dar vom trata şi subiecte neperisabile, care, dintr-un motiv sau altul, nu vor încăpea în revista tipărită.
ROSTonline.ro nu este varianta electronică a revistei Rost, ci un alt produs publicistic, în mediul virtual.
Deci platforma va conţine texte pe care nu le veţi găsi în publicaţia tipărită şi invers.

Lasati un raspuns