Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

ŞOCANT! Un popă vinde vibratoare anale şi inele pentru penis, pe internet!

Ai crede că Biserca nu este de acord cu masturbarea şi cu folosirea jucăriilor sexuale, deoarece Biblia spune că doi oameni căsătoriţi fac dragoste pentru a procrea. Un preot pare să creadă altceva.
Marc Angenent, un preot din Olanda, şi-a deschis un magazin online unde vorbeşte despre sex, masturbare, dorinţe interzise, practici sexuale obscure şi chiar vinde produse pe care le găseşti într-un sex shop.
Doritorii pot să achiziţioneze din magazinul online al preotului Angenent, liefdestuin.nl, tot felul de obiecte cu sau fără baterii, ce pot fi folosite în dormitor. Vibratoare normale, anale sau cu dublă penetrare, inele pentru penis, loţiuni şi creme, stimulatoare pentru puncutl G şi multe alte jucării pentru adulţi. Popa explică şi cum se folosesc acestea.

Mai mult, folosind exemple din Biblie, interpretate după cum a crezut el de cuviinţă, explică şi de ce e bine şi normal să te masturbezi, să ai o viaţă sexuală incitantă şi să nu te fereşti de erotism.

Sfaturile şi magazinul preotului au şocat în schimb, deoarece concepţia sa dă peste cap ceea ce ştia lumea despre sex şi religie.

Lasati un raspuns