Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Numerologie: Numarul definitoriu in destinul vietii tale

Descopera-ti personalitatea cu ajutorul numerologiei.

Numerologia reprezinta studiul numerelor zilei tale de nastere, determinand o cifra simbolica, ce reflecta caracteristicile tale, talentele, motivatiile si calea in viata.

Pentru a descoperi personalitatea profilului tau, trebuie sa aduni cifrele care alcatuiesc data ta de nastere, repetand procesul pana in momentul in care obtii o singura cifra.

De exemplu, daca esti nascuta pe 28.11.1987, calculul este:

2 + 8 + 1+ 1+ 1+ 9 + 8 + 7 = 37

3 + 7 = 10

1 + 0 = 1.

Asadar, cifra destinului este 1.

Personalitatea profilului pentru persoana nascuta sub cifra destinului 1

Daca te-ai nascut sub cifra destinului 1 inseamna ca esti un adevarat lider. Iti place sa ai intotdeauna ultimul cuvant si insisti ca lumea din jurul tau sa te asculte. Esti o fire sincera, directa, care stie ce isi doreste de la viata. Perseverenta si ambitioasa, lupti pentru ceea ce iti doresti si faci tot posibilul pentru a obtine acel lucru. In momentul in care lucrurile nu merg bine, ai tendinta sa devii o persoana dominatoare si irascibile, care nu mai stie cum sa isi controleze sentimentele.

Personalitatea profilului pentru persoana nascuta sub cifra destinului 2

Cuvantul cheie care iti contureaza personalitatea este “impaciuitor”. Esti o persoana extreme de sensibila, receptiva si timida. Aceste calitati sunt atat punctele tale forte, cat si slabe deoarece sensibilitatea ta te poate face sa dai inapoi, reprimandu-ti talentele si munca. Prietenoasa si ascultatoare, ai un stil intuitive iesit din comun in ceea ce priveste dorintele persoanelor dragi.

Personalitatea profilului pentru persoana nascuta sub cifra destinului 3

Daca te-ai nascut sub cifra 3 inseamna ca posezi un mare talent in ceea ce priveste creativitatea si auto-exprimarea. Multi scriitori, poeti, actori si muzicieni sunt nascuti sub semnul cifrei 3. Esti o fire spirituala si visatoare, cu multe vise, care adora sa se afle sub lumina reflectoarelor. Te simti atrasa de natura, de arta, de toate lucrurile care inspira frumusete si calm. Esti o fire care iubeste viata si face tot posibilul pentru a trai fiecare clipa la intensitate maxima.

Personalitatea profilului pentru persoana nascuta sub cifra destinului 4

Daca te-ai nascut sub cifra destinului 4, inseamna ca esti o persoana directa, cu picioarele pe pamant, care stie sa faca diferenta intre bine si rau. Ordonata si organizata, iti place sa iti traiesti viata cat mai simplu, dupa reguli bine puse la punct. Esti o fire foarte disciplinata, care isi controleaza foarte bine fiecare miscare inainte de a actiona.

Personalitatea profilului pentru persoana nascuta sub cifra destinului 5

Cheia personalitatii tale este libertatea. Esti o persoana careia ii place calatoria, aventura, libertatea si varietatea. Foarte curioasa din fire, vrei sa experimentezi cat mai mult in viata. Simti nevoia sa te implici in mai multe lucruri deodata atata timp cat acestea nu au legatura intre ele. Te simti atrasa de schimbare si de aceea incerci sa vii de fiecare data cu ceva nou in viata ta.

Personalitatea profilului pentru persoana nascuta sub cifra destinului 6

Esti o fire foarte prietenoasa, deschisa si protectoare. Iti place sa fii inconjurata de prieteni, de aceea esti dispusa oricand sa sari in ajutorul lor. Responsabila si generoasa, iti faci foarte repede noi cunostiinte, care ajung sa te aprecieze pentru stilul tau echilibrat si generos. Iti place sa ai grija de cei slabi, considerandu-te un ajutor pentru cei din jurul tau. Esti capabila sa oferi confort, sprijin si siguranta celor care au nevoie de asta.

Personalitatea profilului pentru persoana nascuta sub cifra destinului 7

Cifra destinului 7 reprezinta cautarea adevarului. Esti o persoana directa, convingatoare, cu un scop bine determinat in viata. Iti place necunoscutul si de aceea te aventurezi fara a tine cont de reguli. Destul de singuratica, ai o legatura stransa cu propria persoana. Viata ta este una plina de mister si farmec deoarece intotdeauna reusesti sa te surprinzi cu noi descoperiri.

Personalitatea profilului pentru persoana nascuta sub cifra destinului 8

Daca te-ai nascut sub cifra destinului 8, inseamna ca esti un adevarat lider, dispus sa riste orice pentru a se descurca in viata. Ai un talent imens pentru management in toate domeniile de pe piata, in special in mediul afecerilor si in ceea ce priveste latura finanaciara. Intuitiva din fire, reusesti sa citesti oamenii si stii cum trebuie sa procedezi pentru a iti atinge telurile.

Personalitatea profilului pentru persoana nascuta sub cifra destinului 9

Daca te-ai nascut sub cifra destinului 9, inseamna ca esti o persoana filantropica, umanitara, profund ingrijorata de viitorul omenirii. Ai o mare compasiune pentru oameni si incerci sa salvezi natura, sacrificandu-ti banii, timpul si energia pentru o lume mai buna. Prietenoasa si deschisa, ai foarte multi prieteni care te sustin si iti sunt alaturi de fiecare data. Urasti conflictele si te pierzi cu firea in timpul unei situatii dificile.

Lasati un raspuns