Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Filmat in 2008 in timp ce se lasa calcat in picioare de un barbat caruia ii lingea apoi ciorapii! Preotul “sado-maso” loveste din nou

Devenit cunoscut acum patru ani, dupa ce reporterii CANCAN l-au filmat cu o camera ascunsa in timp ce ii sugea ciorapii unui tanar si se lasa calcat in picioare de acesta, parte a unui bizar fetis sexual, parintele Stefan Popa, arhimandrit al Patriarhiei Ecumenice a Constantinopolului, reapare “in peisaj”. De aceasta data e mult mai linistit. Revenit in tara, el a iesit la cumparaturi insotit de un taximetrist docil.
Parintele Stefan Popa este ocupat in aceste zile cu achizitionarea de materiale, pregatindu-se, se pare, de renovari serioase la un imobil pe care il detine in Capitala. Insotit de un taximetrist mai mult decat amabil, care parea extrem de apropiat de el, Stefan Popa a petrecut minute in sir intr-un centru comercial de bricolaj de la marginea Bucurestiului. Desi in interiorul magazinului a inspectat mai multe modele de usi de interior, la iesire, preotul s-a multumit sa cumpere doar un fierastrau de mana si alte maruntisuri, pe care i le-a pasat insotitorului sau. Extrem de atent cu clientul, taximetristul nu l-a lasat pe acesta sa care nimic si l-a urmat ascultator cu bagajele la masina. Gestul sau nu a ramas fara ecou in sufletul parintelui, care l-a recompensat pe sofer cu un covrig pe care i l-a oferit, dar nu oricum, ci direct in gura. Cu toate ca nici in 2008, anul scandalului sexual al carui protagonist a fost, arhimandritul Popa nu era tocmai o persoana supla, iata ca dupa dupa patru ani pare ca duce o viata imbelsugata, intrucat a luat si mai mult in greutate. Dupa inca un drum la o fabrica de mobila din Capitala, unde a petrecut minute in sir studiind o balama de usa, parintele supraponderal s-a lasat pe mana amicului sau taximetrist si a plecat linistit spre casa, multumit de faptul ca nu a fost nevoie sa achite contravaloarea cursei, soferul taxiului circuland fara caseta si fara aparat de marcat.

Fantezii cu tineri in subsolul bisericii

In iunie 2008, ziarul CANCAN va prezenta in exclusivitate cazul parintelui Stefan Popa, care racola tineri pe internet pentru a-si satisface fanteziile erotice bolnave. Momindu-i cu masa si cazare ieftine (17 euro pe zi), arhimandritul Patriarhiei Ecumenice a Constantinopolului aducea, in subsolul bisericii din Roma conduse de el, tineri de care, ulterior, se folosea pentru a-si satisface pofta de sado-masochism. Atunci, un reporter CANCAN sub acoperire l-a filmat pe parinte in timp ce ii lingea pantofii, apoi, parte a aceluiasi fetis bizar, a inceput sa-i linga si sa-i suga ciorapii, incercand in acelasi timp sa se masturbeze.

Lasati un raspuns