Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Hai ca mai avem de trait, sfarsitul lumii se amana!

Un batran lider mayas ne linisteste in privinta datei fatidice de 21 decembrie 2012.
Apolinario Chile Pixum, un mayas din Guatemala contrazice tot curentul actual de opinie declarand ca teoria apocalipsei mayase este o idee catastrofala occidentala care nu ar avea acoperire totala in stravechile surse ale civilizatiei maya.
Entuziastii pro-apocalipsa sunt insa convinsi ca alinierea planetelor din 21 decembrie 2012 se va concretiza intr-o catastrofa de proportii gigantice care se manifesta ciclic pe Terra o data la 25.800 ani.
In aceasta zi, in timpul solstitiului de iarna, o conjunctura planetara mai putin obisnuita va avea loc: Pamantul se va alinia cu Soarele, care se va afla in mijlocul ecuatorului galaxiei Caii Lactee, alcatuind ceea ce vechii maya numeau “Copacul sfant”.

Ciudata aliniere nu va fi brusca, ci este pregatita de cateva mii de ani, pentru a avea loc in data de 21 decembrie 2012, la ora 11:11 a.m. GMT.

Conform credintei mayase, centrul galaxiei este uterul cosmic: loc al mortii, al transformarii, al regenerarii si al renasterii. Acest moment marcheaza finalul calendarului.

 

Lasati un raspuns