Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Vine iar Apocalipsa! De data asta o spune chiar Antihristul :)

Secta “Growing in Grace International” a început, la nivel mondial, o campanie pentru a anunţa că în mai puţin de două luni va veni “Ziua judecăţii de apoi” pentru toată omenirea, mai puţin pentru adepţii ei.
Conducătorul sectei, Jose de Luis de Jesus, se declară deschis Antihrist şi îi împinge pe adepţii săi să-şi tatueze pe corp numărul 666.
De naţionalitate portoricană, de Jesus spune că este necesar să se intituleze antihrist pentru că este greşit să se închine “învăţăturilor evreieşti” ale lui Isus şi a promis celor care îl urmează puteri supranaturale, care îi vor ajuta să supravieţuiască Apocalipsei.

Referitor la “Ziua Judecăţii”, care va fi pe 30 iunie, unul dintre “locotenenţii” săi, Alex Poessy, episcop al Growing in Grace International din Canada, spune că “În acea zi, trupul lui Jose de Luis de Jesus, care este om ca tine şi ca mine, va deveni nemuritor” şi “va trăi veşnic. Iar asta se va întâmpla şi celor care îl urmeaza”.

De Jesus s-a născut în 1946, in Puerto Rico, şi a emigrat în Statele Unite în adolescenţă. A înfiinţat secta “Growing in Grace International” în 1986 şi, cu toate că în decursul anilor a fost implicat în mai multe scandaluri legate de gestionarea fondurilor, i se alatură tot mai mulţi adepţi.

Lasati un raspuns