Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Luiza Bogdan s-a cununat civil la Brasov, iar acum se pregateste pentru ceremonia religioasa. Milionarul Costan o face mireasa in Sardinia

Fosta stirista sportiva de la Antena 1 si-a pregatit nunta cu afaceristul brasovean Calin Costan in cel mai mare secret, insa a avut grija ca totul sa fie deosebit. Pe langa propriile capricii, Luiza Bogdan a avut grija ca si iubitul ei sa aiba “momentul” lui. Cei doi au facut cununia civila chiar de ziua afaceristului, pe 5 mai, urmand ca sambata sa urmeze cea religioasa, in strainatate.
Luiza Bogdan a planuit in mare taina nunta cu Calin Costan, incat domnisoarele de onoare si rudele au fost anuntate abia in ultimul moment. Din informatiile care ne-au parvenit pe adresa pont@cancan.ro, se pare ca fosta stirista a pasit deja in fata ofiterului de stare civila si urmeaza ca in acest weekend sa plece cu un avion privat in Sardinia, acolo unde se va casatori religios. Luiza Bogdan s-a casatorit civil in urma cu aproape doua saptamani, pe 5 mai, la Brasov, chiar de ziua de nastere a sotului ei, milionarul brasovean Calin Costan. Momentul a venit la scurt timp dupa ce ziarul CANCAN a publicat in exclusivitate informatia conform careia Luiza a cheltuit 12.000 de euro pe tinute de nunta. Fosta stirista cumparase atunci nici mai mult nici mai putin de zece rochii, trei pentru ea si restul pentru domnisoarele de onoare si familie.
In timp ce prietenele cele mai bune ale Luizei, domnisoarele de onoare Nadinacampean, Alexandra Badoi si Ana Maria Stancu, au purtat cate o rochie, Luiza a schimbat doua tinute, una la oficializarea casatoriei si cea de-a doua la petrecerea pe care au dat-o intr-un club de fite din Brasov. Cea de-a treia piesa vestimentara se pare ca o va purta sambata aceasta, la cununia religioasa care va avea loc in Italia.

 

Lasati un raspuns