Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Iluzionistul Alin Blaine s-a pocait! S-a lasat de trucuri, iar acum e ucenicul lui Iisus!

Pana anul trecut era unul dintre cei mai cunoscuti tineri iluzionisti de la noi. Cu trucuri absolut incredibile, Alin isi facuse un loc in showbiz si ajunsese sa castige chiar si 1.000 de euro pentru o singura prestatie. Aparea des in emisiuni, era invitat la show-uri si petreceri, fetele se “bateau” sa-l cucereasca. Absolut inexplicabil pentru cei mai multi, intr-o zi, din senin, a decis sa renunte la tot si sa i se dedice lui Iisus!
“Lumea crede ca am innebunit!”, isi incepe fostul iluzionist Alin Blaine (28 de ani) povestea incredibila a convertirii. Totul s-a petrecut peste noapte, in urma cu un an. “Mi-a vorbit cineva despre Iisus si a doua zi am decis sa renunt la tot, la bani, la femei, la masini, la faima! Crezi ca am vrut sa renunt la tot? Dar cand Iisus iti vorbeste nu poti ramane la fel…”, spune convins Alin.  Acum nu mai vrea sa faca trucuri decat ca sa le arate oamenilor ca la fel procedeaza si Diavolul ca sa le fure sufletele. “Tot ce fac in calitate de iluzionist, totul este un truc, este ceva ce poti face si tu, cel care citesti, dar cu foarte mult antrenament!”, s-a “deconspirat” iluzionistul.

De cand s-a pocait isi petrece toate zilele citind Biblia si incercand sa-i convinga si pe altii sa “vina” la Iisus. Merge la adunari, in parcuri, opreste oamenii pe strada sa le vorbeasca despre Dumnezeul cel viu. In prezent, Alin traieste la Brasov din rezervele adunate din spectacole si spera sa-si intemeieze cat mai repede o familie, sa aiba copii si sa devina predicator. “Am trait ani intregi in pacat, am cheltuit sute de milioane si aveam o femeie azi, maine poate doua, foarte multe relatii si multi prieteni. Acum, multi nu-mi mai sunt aproape. Si mama mea a ramas uimita cand i-am spus ca ma pocaiesc, mi-a spus sa renunt fiindca suntem o familie saraca si ne va fi greu. Dar credinta a fost mai mare!”, spune Alin.
cancan.ro

Lasati un raspuns