Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

“Sunt însărcinată cu Iisus, care a lăsat-o gravidă şi pe Maria Magdalena!” Declaraţiile şocante ale unei profesoare!

Unii copii se tem de orele de curs pentru că nu au învăţat lecţia şi sunt şase să fie ascultaţi. Altora, în schimb, le e frică de profesorii bizari sau chiar cu probleme psihice cum este în cazul acestei femei care susţine că e gravidă şi va naşte copilul lui Iisus.
Profesoara din Houston, SUA, a făcut un adevărat circ la ore, săptămâna trecută, iar un elev a filmat-o şi a pus clipul pe internet.
“Sunt însărcinată cu Iisus şi o să nasc copilul lui!”, a ţipat femeia care a povestit apoi lucruri neştiute despre Iisus.

Femeia spunea că Iisus şi Maria Magdalena aveau o relaţie şi s-ar fi întâlnit când Mântuitorul avea 12 ani şi se plimba cu barca. Maria Magdalena se afla pe era pe malul apei, plângea din cauza unei probleme de amor, iar Iisus a luat-o în barcă şi s-au sărutat. Mai mult, Fiul lui Dumnezeu ar fi lăsat-o însărcinată pe aceasta înainte de a fi crucificat.

Referitor la apocalipsă, profesoara a spus că Dumnezeu va distruge Pământul pe 21 decembrie 2012, dar nu trebuie să ne temem, pentru că Iisus a creat o altă planetă superbă, pentru oameni, unde toţi vom avea mereu 25 de ani.

Potrivit Houston Press, ea e convinsă că e Maria Magdalena, reîncarnată. şi că se va căsători cu Iisus, în Rai.

În timpul discursului bizar al profesoarei, elevii o priveau înspăimântaţi şi nu ştiau cum să procedeze. Unul dintre ei a filmat-o, iar după ce s-a aflat ce a făcut femeia, directorul şcolii a dat-o afară.

Se pare că profesoara avea probleme psihice.

Lasati un raspuns