Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

“Demonica” şi “oculta” Lady Gaga nu e dorită în Filipine

Mai multe persoane din Filipine au protestat, sâmbătă, la Manila, cerând anularea celor două concerte pe care Lady Gaga le are programate în această ţară, astăzi şi mâine, pe motiv că melodiile acesteia au nuanţe “demonice”.
Zeci de poliţişti au blocat mai multe sute de protestatari din două grupuri care doreau să meargă la locul concertelor cu pancarte pe care scria “Opriţi concertul lui Lady Gaga” şi “Nu o sprijiniţi pe Lady Gaga”.
Contestatarii fac parte din grupări creştin conservatoare, mulţi dintre ei considerând că melodiile divei “aduc ofense religiei”, în timp ce alţii sunt mult mai categorici, afirmând că acestea sunt “o blasfemie, imorale şi cu note demonice şi oculte”.
Organizatorii concertului s-au declarat miraţi de proteste, având în vedere că fanii erau pregătiţi să plătească până la 15.000 de pesos (350 de dolari) pentru bilete – într-o ţară în care salariul mediu lunar este de aproximativ 10.000 de pesos (230 de dolari).
Pe 27 aprilie, Lady Gaga a început turneul mondial “The Born This Way Ball”, care include 21 de oraşe europene, printre care şi Bucureşti, unde artista va cânta, pe Naţional Arena, pe 16 august.

Lasati un raspuns