Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Un preot a renunţat la biserică pentru a-l imita pe Elvis Presley

Preotul britanic Andy Kelso a renunţat la biserică pentru a susţine concerte în care îl imita pe Elvis Presley.
Preotul Andy Kelso a luat decizia de a renunţa la sutană după ce, susţine el, a primit un “mesaj de la Dumnezeu”, prin care i-a fost cerut să transmită oamenilor cuvintele lui Elvis Presley.
După ce a organizat un concert-tribut gospel în memoria faimosului cântăreţ, la Church of England, reverendul în vârstă de 64 de ani a decis să renunţe la biserică şi să îşi câştige existenţa costumându-se precum Elvis.

“Într-o zi am ieşit cu câinele la plimbare, în pauza dintre slujbe, şi am simţit cum Dumnezeu îmi spune să îl duc pe Elvis la biserică”, a declarat preotul.
“A fost ciudat, dar după primul concert dedicat lui, reprezentanţii mai multor biserici au fost din ce în ce mai interesaţi să se adreseze comunităţilor de enoriaşi, iar muzica mea pare să fie metoda ideală. De fiecare dată când cânt în diferite locuri, sunt înconjurat de foarte mulţi oameni”, a mai spus Kelso.
Nu au existat reticenţe legate de decizia preotului de a renunţa la sutană în favoarea costumului lui Elvis, din partea apropiaţilor lui din Redditch, Worcestershire.

“Să spunem că Dumnezeu are smţul umorului. Mi-am petrecut 25 de ani lucrând în slujba Lui, deşi jurasem că nu voi face asta, iar acum, oamenii care în mod normal nu ar veni la biserică, vin la evenimente care îmbină distracţia cu activităţile intelectuale”, a completat Kelso.

Lasati un raspuns