Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Cel mai bine păzit secret al lui Florin Salam! Îi place viaţa, rupe cazinourile, dar este pocăit?! Le vorbeşte fraţilor despre Dumnezeu!

Ai fi crezut că ştii totul despre Florin Salam şi muzica lui. Apariţiile sale televizate şi destăinurile despre trecutul său nu au inclus niciodată un secret pe care se pare că artistul ar fi vrut să îl ţină ascuns.
Florin Salam este cunoscut ca iubitor al vieţii de noapte, al cazinourilor, dar şi al petrecerilor de pomină. Deşi mereu a declarat că îl poartă pe Dumnezeu în suflet şi că Lui îi datorează tot, nu ai fi zis că artistul face parte dintr-o comuniune religioasă.

Florin Salam este mult mai credincios decât pare. El a fost de curând în Germania pentru a concerta într-un club din Augsburg, dar înainte de a ajunge la local a ţinut morţiş să facă o vizită pe la biserică. El a mers la un lăcaş de cult al penticostalilor format în mare parte din persoane din România stabilite în Germania.

Salam le-a cântat acestora piesele sale, dar le-a şi mărturisit dragostea pentru Dumnezeu şi a declarat că îi va susţine pe “fraţii” săi şi că va face tot ce îi stă în puţină pentru a aduce cât mai multe persoane în comuniunea lor.

“Mai devreme am primit o foaie scrisă de la fratele Tomi cu nişte versuri despre Dumnezeu, Tatăl Nostru. În timp ce se rugau fraţii noştri eu m-am gândit să cânt aşa din ce îmi vine în minte despre Domnul, apoi o să cânt şi cu Tomi. Noi , eu şi colegii mei, începem să simţim mai mult apropierea de Dumnezeu, simţim lumina care e în sufletele noastre şi ne bucură şi de aceea vrem să cântăm şi noi o piesă pentru Dumnezeu. O să cânt pentru voi, copiii Domnului, pentru toată lumea.”, a fost discursul lui Florin Salam înainte de a da start la recital.

La un moment dat a ţinut să le mai mulţumească încă odată enoriaşilor şi le-a transmis că va încerca să convingă o mare parte a fanilor săi să se îndrepte spre biserică şi spre rugăciune, moment întâmpinat cu aplauze la scenă deschisă. “Voi ştiţi că milioane de oameni îl iubesc pe Florin Salam aşa că aş putea să aduc şi eu câteva milioane alături de voi!”, le-a spus Salam.
Autor: C.I.P.

Lasati un raspuns