Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Magda Catone merge frecvent la Manastirea Stavropoleos, unde i-a cerut lui Dumnezeu sa ramana insarcinata! Rugaciuni pentru Serban la biserica norocoasa

Afectata de vorbele grele ale sotului ei, care a acuzat-o ca este indiferenta la suferinta lui, Magda Catone a plecat “pe furis” la M?nchen, pentru a-i fi alaturi lui Serban Ionescu. In ultimele luni, actrita a spus rugaciuni pentru sanatatea actorului la Manastirea Stavropoleos, despre care e convinsa ca i-a mai adus o minune in trecut, cand a ramas insarcinata, dupa multi ani de incercari nereusite.
Desi Serban Ionescu i-a zugravit o imagine de femeie cu suflet de fier, Magda Catone si-a calcat pe orgoliu si face tot ce-i sta in putinta ca sa-l ajute pe sotul ei, care, in urma cu o saptamana, a intentat actiunea de divort. In toata aceasta perioada, in care boala lui Serban a reprezentat un mister, avand in vedere diagnosticele incerte, Catone a apelat la ajutorul divinitatii. “Este o femeie foarte credincioasa. Ea merge des la Manastirea Stavropoleos. Tot aici, cu ani in urma, Magda s-a rugat ca sa ramana insarcinata, iar minunea s-a intamplat. Ei s-au chinuit ani la rand sa aiba un copil si au reusit foarte tarziu. Au avut un mariaj cu multe probleme, nu stiu cate femei ar fi rezistat in locul Magdei. Dar au stat impreuna de dragul copilului, tocmai pentru ca stiu cat de mult si l-au dorit si cate sacrificii au facut”, a declarat o sursa din anturajul actorilor pentru CANCAN. Diagnosticat cu borelioza, dar si cu scleroza laterala amiotrofica, Serban Ionescu a plecat in urma cu doua zile la M?nchen pentru investigatii amanuntite si tratament. In ciuda faptului ca i-a interzis sa-l insoteasca, Magda s-a dus si ea in Germania, cu o alta cursa, fiind devotata fata de sotul ei chiar si in aceasta perioada, in care el a denigrat-o public.

Lasati un raspuns