Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

IMAGINEA DEVASTATOARE care provoacă un scandal MONSTRU în Biserică. Fetişul inimaginabil al unui preot

Un preot din Republica Moldova a stârnit indignarea multor feţe bisericeşti, după ce a fost publicată o fotografie în care bărbatul apare într-o ipostază de neînchipuit pentru un slujitor al Domnului: îmbrăcat în rochie de mireasă.

Numele preotului Ioan Cotorobai, din satul Răzeni, raionul Ialoveni, nu apare pentru prima dată într- un scandal de a c e s t gen. Potrivit publicaţiei timpul.md, bărbatul a primit interdicţia de a mai oficia slujbe în 2001, când doi tineri l-au acuzat că “le-ar fi băgat mâna în pantaloni şi ar fi încercat să-i sărute”. Părintele a negat categoric faptele şi i-a dat în judecată pe cei doi, reuşind să câştige procesul.

Anul trecut, Cotorobai a primit iar aceeaşi interdicţie, după divorţul intentat soţiei sale. Furioasă că preotul vrea să obţină custodia celor trei copii ai lor, femeia a decis să anunţe Mitropolia despre calvarul prin care a trecut. “Îmi aducea în casă bărbaţi cu care recunoştea că întreţine relaţii sexuale. Odată, la ziua lui de naştere, l-a adus pe unul care a rămas la noi. Mi-a spus că vrea să se culce cu el. A doua zi, m-a rugat să-l fotografiez în rochie de mireasă”, a mărturisit femeia, care susţine că părintele obişnuia să o şi bată.

Potrivit publicaţiei timpul.md, după acest scandal Mitropolia Moldovei a încercat să-l demită, însă Cotorobai s-a angajat ulterior la Mitropolia Basarabiei (aparţinând de Patriarhia Română), spre indignarea altor feţe bisericeşti, care vor să-i ceară Patriarhului României, PF Daniel, să pună punct dezmăţului.

foto: timpul.md

Lasati un raspuns