Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Cu toate ca e viu, un preot din Pitesti si-a pregatit mormantul ca sa alunge varcolacii. Si-a scris data mortii pe cruce

Un preot din Pitesti a pus in practica initiativa arhiepiscopului Calinic al Argesului, aceea de a infiinta o parohie pentru o comunitate izolata, situata la marginea unei paduri, in satul Pauleasca, din comuna Malureni. Pentru ca enoriasii se temeau de aparitia strigoilor, preotul Constantin Onu a luat o decizie ciudata.
Preotul Constantin Onu a ridicat Biserica “Sf. Ilie Tesviteanul” in satul argesean Pauleasca, unde este o comunitate mare de crestini. Pentru ca acolo conteaza doar daca oamenii au un loc in care sa se roage, nu si hrana cea de toate zilele, omul bisericii vrea sa faca o parohie de toata frumusetea. Problema a aparut atunci cand a fost vorba sa infiinteze un cimitir. Oamenii erau disperati ca vor fi vecini cu cimitirul si vor veni strigoii peste ei. Enoriasii s-au linistit ca prin farmec atunci cand parintele si-a facut mormant, din pietre de munte, cu cruce pe care si-a scris numele, data nasterii, 4 iulie 1957, dar si? data mortii, 4 iulie 2012. Astfel, oamenii au scapat de teroarea ca vor fi vizitati de stafii.

 

Lasati un raspuns