Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Iisus si Fecioara Maria au avut contact cu extraterestrii?

Se pare ca, inca din zorii civilizatiei, omenirea a intrat in legatura cu fiinte extraterestre… fie in mod direct, fie privindu-le de la distanta, in vehicule zburatoare.

Exista o multime de dovezi ale faptului ca fiinte din alte lumi s-au implicat in istoria noastra; dovezi ce transpar din picturi, pergamente si sculpturi vechi de sute sau chiar mii de ani. Unele dintre cele mai faimoase opere de arta, ale celor mai mari artisti, ilustreaza adesea OZN-uri, care duc cu gandul la vizitele misterioase ale nepamantenilor.

Madonna si Sfantul Giovannino
Este vorba despre o pictura datand din preajma secolului al XV-lea, cu autor necunoscut, dar atribuita scolii Lippi. Pe cer, deasupra umarului stang al Fecioarei Maria se poate observa un obiect discoidal stralucitor. In plan indepartat, un barbat si un caine privesc, parca mirati, spre aparitia tulburatoare.

Botezul lui Hristos
Acest tablou a fost pictat, in 1710, de artistul flamand Aert De Gelder. In manifestarile artistice antice exista multe reprezentari ciudate de OZN-uri si de extraterestri, dar niciuna atat de clara precum aceasta. Pe cerul ilustrat in aceasta pictura se poate observa, fara dubii, o farfurie zburatoare care emite raze luminoase asupra Mantuitorului. Imaginea poate fi, desigur, interpretata in sensul in care Dumnezeu sau un inger ar emana lumina, dar asemanarea incontestabila a obiectului respectiv cu o nava spatiala creeaza mari indoieli ca autorul ar fi incercat sa redea o prezenta sfanta in tabloul sau.

Crucificarea
Este un caz de pictura murala, aceasta reprezentare aflandu-se deasupra altarului Manastirii Visoki Decani din Kosovo, Iugoslavia. A fost realizata in 1350. In ambele colturi superioare ale picturii, de-a dreapta si de-a stanga lui Iisus pe Cruce, se afla reprezentat cate un vehicul zburator, cu pilot la bord. Una dintre aeronave este decorata cu doua stele stralucitoare, al caror model se aseamana cu emblemele aplicate pe unele aparate de zbor moderne. Este oare posibil sa fi existat martori ai aparitiei unor asemenea OZN-uri de tip monopost, in Serbia medievala?

Lasati un raspuns