Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Copil de 4 ani, pastor de cand avea doar 2! VIDEO

La numai patru ani, Kanon Tipton se poate lauda cu o experienta bogata in cele spirituale. A inceput sa tina predici la biserica pe care o frecventeaza familia lui inca de la varsta de 2 ani. Acum, cand are 4 ani este o mica vedeta pe YouTube.

Articularea cuvintelor, aparitia scenica, miscarile mainilor, dar si modul in care corpul sau traieste fiecare cuvant din predica fac din Kanon un veritabil predicator, scrie huffingtonpost.com.

Aparitiile sale din biserica pe care o frecventeaza impreuna cu parintii sai au fost postate pe internet si au strans milioane de vizualizari pe YouTube.

Kanon si parintii sai au fost invitati la o emisiune de la postul american NBC pentru a vorbi de talentul uimitor al micului predicator.

Intrebat daca s-a gandit ca fiul sau are o adevarata chemare pentru a deveni pastor sau daca doar copiaza ceea ce vede in familie, tatal lui Kanon, pastor de profesie, a raspuns: “Cred ca este putin din amandoua. Cred cu tarie ca mana lui Dumnezeu este asupra lui intr-un mod special“.

Kanon este a treia generatie de pastori din familia sa, calcand pe urmele tatalui si bunicului sau.

Vezi una din predicile micutului, dar si aparitia lui la NBC, in video- urile de mai jos:

 

Lasati un raspuns