Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Universul si iubirea: Care este legatura dintre fizica cuantica si iubire?

Fizica cuantica este stiinta moderna care incearca sa ne explice ca lumea este un TOT. Un tot care este interconectat prin intermediul iubirii. Fizica cuantica spune ca energia este iubire. Vibratia energiei si energia magnetica sunt iubirea care face posibila crearea realitatii, prin intermediul constiintei…

Suntem in legatura cu toti si toate

„Universul, privit ca un TOT, nu este o caracteristica centrala a experientei mistice, ci si una dintre cele mai importante revletaii ale fizicii moderne. Este cea mai importanta descoperire din istoria stiintei.” – Henry Stapp, cercetator in domeniul fizicii cuantice.

„Cunoscuta sub numele de mecanica cuantica, aceasta ramura a fizicii moderne incearca sa faca lumina in microuniversul particulelor elementare, construind teorii care sa explice comportamentul electronilor si al celorlalte particule elementare.

Cunoscuta sub numele de mecanica cuantica, aceasta ramura a fizicii moderne incearca sa desluseasca legile lumii subatomice, construind teorii care sa explice comportamentul electronilor si al celorlalte constituente fundamentale ale materiei. (…). Universul subatomic are mecanisme care scapa in parte intelegerii umane, iar cand se supune totusi teoriilor fizicienilor, o face intr-un mod contraintuitiv, paradoxal, ce ii lasa perplecsi pe filozofii moderni ai stiintei”. (http://www.scientia.ro)

Suntem in legatura cu Universul. Suntem iubire

Fizica moderna arata ca la baza a tot ceea ce exista se afla un camp cuantic care uneste totul, format din suma tuturor posibilitatilor. Prin intermediul acestui camp suntem mereu in legatura cu toti si toate, ca suntem sau nu, constienti de aceasta.

Este vorba despre o energie care este magnetica si care vibreaza tot timpul. Tot ceea ce exista vibreaza. Inclusiv gandurile noastre vibreaza. „Experientele noastre sunt intotdeauna un raspuns la vibratiile pe care le transmitem in Univers. Experientele din viata ta sunt mereu o reflectie a gandurilor tale. Asadar, daca vrei sa iti schimbi experientele, schimba-ti gandurile si vibreaza la un nivel diferit.

Totul incepe de la un gand. Gandul tau creeaza realitatea, dar fiecare gand vibreaza la un nivel diferit. Ceea ce misticii ne spuneau acum mii de ani este demonstrat astazi de fizica cuantica. In momentul cand reusesti sa magnetizezi la acelasi nivel cu dorinta ta, acLa baza a tot ceea ce exista se afla un camp cuanticeasta se transforma in realitate fizica.

Asa se intampla totul… Pentru ca noi sa vibram in ritm cu Universul, e nevoie doar de ganduri pozitive, pline de iubire. Le eliberam, iar ele construiesc o realitate benefica pentru noi si pentru toate organismele vii. Fiecare dintre noi are in jur de 70.000 de ganduri pe zi, iar aceste ganduri produc consecinte. „Energia emisa de gandurile noastre isi cauta apoi, in drumul ei, o alta energie cu care sa vibreze la unison, dupa principiul „ceea ce se aseamana se aduna”. Fiecare gand, indiferent ca este bun sau rau, declanseaza un proces de rezonanta. Tot ceea ce va vibra la unison cu energia gandurilor noastre va fi atras automat in viata noastra”. (Sursa – 3 descoperiri ale fizicii cuantice, cu impact major asupra vietii noastre)

Ce este Iubirea?

Majoritatea dintre noi credem ca dragostea este doar o emotie. Dar de fapt, dragostea reflecta un mod de a fi. Aceasta stare a fiintei este mentinuta intr-un camp cunatic.

Tot ceea ce gandim, clipa de clipa, este transmis instantaneu unui camp cosmic de energie care interactioneaza cu tot ceea ce exista in jurul nostru. Iar totul interactioneaza cu noi. Daca tu crezi ca te asteapta o relatie de iubire profunda, o bogatie spirituala si abundenta exterioara, atunci exact aceasta se va produce in viata ta. Sentimentele umane care izvorasc din inima datorita convingerilor noastre, modifica ADN-ul in mod direct iar acesta influenteaza atomii. Faptul ca ADN-ul se schimba in functie de energiile pe care le transmitem Universului este o alta descoperire majora a stiintei de astazi.

Ne putem gandi la cateva momente din vietile noastre personale pentru a ne da seama in ce mod se manifesta iubirea, cum pozitivitatea noastra influenteaza in bine:

De exemplu, o planta ingrijita cu dragoste si atentie va creste cu mult mai viguroasa. Un nou nascut care este mangaiat cu iubire raspunde acestui sentiment care il invaluie, datorita legaturii care exista intre copii si parinti. Iar acest copil va creste mult mai bine decat un copil care nu a avut parte de iubire. Chiar si un obiect de care avem grija, de exemplu masina personala , „raspunde” in acelasi mod, fara sa se strice si sa ne lase balta mereu.

Aceasta conexiune intrinseca intre toate, fie ca este vorba despre oameni, organisme vii sau obiecte, ne face sa raspundem cu dragoste sau fara dragoste, atunci cand ea nu este oferita. Pana ca fizica cuantica sa ne explice aceasta interconectivitate, intuiam doar ca ceva leaga obiectele, plantele si animalele, dar nu stiam cum si nici de ce.

Starea de iubire neconditionata este mediul ideal care permite acele alegeri cuantice care se vor manifesta la potentialul lor maxim. Atunci cand traim anumite stari cum ar fi compasiune, iubire, iertare, dragoste, dar si stari negative ca manie, ura, suparare, gelozie, noi influentam direct structura AND-ului nostru, iar aceste modificari se propaga in trupul nostru, cat si in afara noastra, pe distante extraordinar de mari. Datorita campului cuantic, influentand tot ceea ce exista in aceasta lume.

Iar inima, dupa cum au descoperit cercetatorii de la Institute of HeartMath, este un fel de interfata care transforma toate emotiile si convingerile noastre in energii electromagnetice.

Stiinta de acum ne arata ca experientele pe care le avem prin intermediul campului cunatic sunt rezultatul constiintei. Alegerile pe care le facem in mod constient ne pot ajuta sa atingem o stare cuantica stabila si orice deznodamant poate deveni realitate, in functie de alegerile pe care le facem.

Dar ca sa atingem aceasta stare de fiintare stabila, e nevoie de iubirea neconditionata… Starea de iubire neconditionata este mediul ideal care permite aparitia celor mai bune posibilitati in viata noastra. Oricare ar fi deznodamantul, trebuie sa il intampinam cu iubire.

 

Lasati un raspuns