Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

“Mi-a zis ca are fantezii cu noi doua” – Eleva de la “George Enescu” sustine ca profu’ de religie voia sex in trei cu o fata de 13 ani

Profesorul de religie de la Liceul “George Enescu”, acuzat de o eleva ca a sedus-o si apoi a santajat-o, ar fi avut fantezii sexuale cu o alta colega, de numai 13 ani. Eleva sustine ca profesorul Florin Grigore insista sa faca sex in trei si cu prietena ei, iar acest fapt era cunoscut, inca de acum sase luni!

SUSTINERI. Eleva in varsta de 17 ani a dezvaluit picanterii din relatia pe care spune ca a avut-o cu profesorul de religie

CARIERA. Profesorul Florin Grigore este si solistul unei formatii de muzica populara

Fata in varsta de 17 ani care a depus o plangere penala impotriva profesorului de religie sustine ca fostul ei dascal insista ca in partidele de sex dintre ei sa fie introdusa si o a treia persoana, o minora in varsta de 13 ani. “Mi-a zis ca are fantezii cu noi doua, pentru ca ne-a vazut de multe ori impreuna, ca e atras de noi si ca ar vrea sa faca sex cu amandoua in acelasi timp. Zicea ca eu sunt iubita lui si ca vrea sa faca dragoste cu mine in fata ei, iar ea sa-i faca doar oral. Eu nu trebuie sa fiu geloasa, pentru ca pe ea o pune doar sa faca asta. Flirta cu ea si la scoala si avea acelasi comportament ca si fata de mine”, a povestit eleva pentru CANCAN. Tanara spune ca nu a acceptat propunerea profesorului de religie, dar acesta devenea din ce in ce mai insistent.
“In niciun caz n-aveam de gand sa fac asta, nici daca voia L. Din ce mi-a spus L., ea nu-si incepuse inca viata sexuala, iar cand i-am spus de propunerea lui Florin a zis ca e nebun. El imi tot spunea sa o invat eu, sa o pregatesc pentru ce va fi si sa o conving sa-si doreasca asta”, a mai declarat eleva.

Canta la flaut

Fata sustine ca a discutat, pe Messenger, despre apucaturile profesorului cu un alt cadru didactic care, in mod bizar, ii cerea detalii despre relatie. Asa i-a povestit tanara de 17 ani de fantezia profesorului de religie, iar respectivul cadru didactic i-ar fi raspuns ca o cunoaste pe L.D., eleva in varsta de 13 ani, “o satena care a cantat la zilele liceului, la flaut”.

Eleva: o vrea si pe o colega din scoala
Eleva: avea fantezii si cu ea
Eleva: si ea e doar clasa a 7a
Profesoara: de la noi ?
Eleva: Da
Profesoara: Cine?
Eleva: L….D….
Profesoara: una blonduta, de la chitara?
Eleva: satena, la flaut
Eleva: a cantat la zilele liceului cu orchestra
Profesoara: Da, stiu

Lasati un raspuns