Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Pastorul american care a ars Coranul în 2011 recidivează: l-a “SPÂNZURAT” pe Barack Obama. “PREŞEDINTELE OMOARĂ AMERICA”

Un pastor creştin din SUA a spânzurat un manechin reprezentându-l pe preşedintele american Barack Obama, pe o pajişte din Gainesville (Florida), scrie Huffington Post.

Pastorul Terry Jones spune că mişcarea vine după ce Obama şi-a arătat susţinerea pentru căsătoriile între persoane de acelaşi sex şi pentru avorturi. În plus, Jones îl consideră pe preşedintele american vinovat pentru atitudinea sa “împăciuitoare” faţă de islam.

Manechinul reprezentându-l pe Obama are în mâna dreaptă o păpuşă, iar în cealaltă – un steag în culorile curcubeului, simbol al homosexualilor. În spatele spânzurătorii, este plasată o rulotă pe care scrie mesajul: “Obama omoară America”.

În faţa spânzurătorii, este poziţionat un manechin îmbrăcat în culorile alb, roşu şi albastru şi având în mână un steag american. Acesta îl reprezintă pe celebrul “unchi Sam”, o personificare a guvernului american.

Pastorul Jones a explicat că, iniţial, dorea ca Obama să joace rolul de călău, iar “unchiul Sam” să fie cel spânzurat, însă biserica a decis forma finală a ansamblului.

Terry Jones este controversat în SUA, după ce, în 2011, a ars un exemplar din Coran, gest care a dus la trei zile de violenţe în Afganistan, soldate cu moartea a 21 de oameni, printre care şapte angajaţi ai ONU.

Lasati un raspuns