Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Magda Catone a luat calea bisericii sperand intr-un miracol. S-a rugat in genunchi pentru sanatatea lui Serban Ionescu

Bulversata de tot ceea ce se intampla in ultima vreme in viata sa, de problemele de sanatate pe care le intampina sotul ei, Serban Ionescu, si de divortul intentat de acesta chiar inainte de a pleca si a se interna intr-o clinica din M?nchen, Magda Catone a ajuns sa-si caute echilibrul la manastirea care ii poarta noroc. Intoarsa recent din Germania, unde a mers impotriva vointei lui Serban, actrita a participat, ieri, in cea de-a doua zi de Rusalii, la slujba de resfintire a Manastirii Stavropoleos, ceremonie oficiata de insusi Patriarhul Daniel, in fata caruia Magda Catone si-a plecat pioasa capul.

Reimprospatare. Toropita de caldura, actrita foloseste apa din sticuta pentru a se racori

Vesti. In timpul slujbei, Magda Catone a raspuns la telefon si la SMS-uri pentru ca, probabil, primea informatii de la M?nchen despre starea lui Serban

Eveniment. Patriarhul Daniel a oficiat slujba Sfintei Liturghii si a resfintit Manastirea Stavropoleos

Graba. Stresata de timp, Magda Catone nu mai tine cont de semnele de circulatie, trece pe rosu si intra pe interzis pe o straduta din centru

Magda Catone cauta solutii salvatoare si se roaga neincetat pentru linistea si pacea familiei sale. Ieri, in ziua praznicului imparatesc al Sfintei Treimi, actrita a avut liber de la teatru si si-a impartit ziua intre rezolvarea problemelor sufletesti si cele cotidiene. Drumurile sale au inceput undeva in jurul pranzului, cand, pe o vreme caniculara, Magda Catone a iesit din casa, a vorbit in fata imobilului cu fiul ei si a plecat pe jos spre Pasajul Universitatii.
A facut doar o scurta oprire la un magazin unde se comercializeaza orice fel de produs la pretul de 10 lei, dupa care si-a vazut de drum. Paparazzii CANCAN au reperat-o printre trecatorii de rand si nu mica le-a fost mirarea cand au observat ca aceasta se indrepta spre Manastirea Stavropoleos, unde urma sa aiba loc sfintirea lacasului de cult proaspat restaurat. Aceasta este manastirea care i-a purtat noroc artistei, locul in care, in trecut, s-a rugat sa ramana insarcinata.
Asa se face ca, intr-o zi atat de importanta, Magda Catone nu avea cum sa lipseasca de la ceremonia si liturghia tinuta de Preafericitul Patriarh Daniel, eveniment care s-a desfasurat intr-un spatiu amenajat special, chiar in fata manastirii. In arsita soarelui, protejata de o umbrela, actrita a ingenunchiat, s-a inchinat si s-a rugat pentru sanatatea tatalui fiului ei si linistea familie sale greu incercate in aceasta perioada. Temperaturile de peste 30 de grade si-au spus cuvantul, iar in drum spre casa, unde s-a schimbat rapid si a plecat imediat sa rezolve si alte probleme, Magda s-a oprit la o cismea de unde a facut plinul sticlutei de apa plata pe care o avea cu ea. Prea putina pentru o zi atat de calduroasa si incarcata.

Lasati un raspuns