Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

George Becali: Mie imi place trufia. “Imi place luxul, imi place aurul… oile mari” :)/ Ii voi las ape cei din primarie sa mai fure ceva

George Becali a vorbit la emisiunea “Ultimul cuvant” de pe B1 TV care este “relatia sa cu luxul”. Intrebat de moderator daca “palatul sau” nu este o manifestare a trufiei, Becali a recunoscut ca da sustinand ca “va merge in mormant cu acest pacat” fiindca “e disperat dupa trufie, ii place foarte tare luxul, aurul… oile mari”.

“Atat de placut e palatul meu ca-l admir in fiecare zi… Trei milioane de euro am bagat numai in aur”, a spus candidatul la primaria Capitalei care mai spune ca palatul e bagat in circuitul istoric si poate fi vizitat uneori.

Cateva promisiuni facute de Becali:
– Va trece firma de salubritate la Primarie. Spune insa “ca-i va mai lasa pe cei din Primarie sa si fure ceva ca altfel consilierii au sa blocheze orice proiect”
– 10 Biserici in 2 ani
– Spitale
– Scoli

Becali si furtul
Daca a spus ca-i va lasa pe cei din Primarie sa mai fure ceva ca altfel nu se poate lucra, Becali a spus c anu-i suporta pe politicienii batrani ca sunt lacomi si fura tot nelasandu-i si pe “ei”, politicienii tineri, sa fure ceva.

Lasati un raspuns