Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Detaliile care ne fac viata mai frumoasa

Vreau sa vorbim de lucrurile marunte care ne fac viata mai frumoasa. Hai sa sarbatorim impreuna fiecare zi,sa ne oprim o secunda si sa uitam de tot ce ne supara, sa privim inainte si sa ne bucuram de fiecare succes, incepand cu zambetul persoanei de langa noi si pana la avansari sau noua pereche de pantofi cumparata. Va vreau deschise, doamnelor, si gata sa ne bucuram impreuna de bucuria fiecareia dintre noi.

1. Ma bucur pentru ca inca sunt in viata si nu am nici o problema de sanatate

2. Ma bucur de fiul meu de 6 ani care ma rasfata cu declaratiile lui, ne rasfatam reciproc

3. Ma bucur ca sunt si mama de fetita de 2 saptamani , ma bucur ca nu mai e doar un vis, E AICI si desi are doar 1400 acum….exista si respira si plange si deschide ochii….si sunt topita de fericire pentru ca o pot privi, exista nu doar in imaginatia mea, mi-am dorit-o enorm, mai mult decat as putea spune in cuvinte.

4. Ma bucur ca mama mea e inca in viata , ma bucur ca pot sa o aud si ca vine in 32 de zile la noi pentru o vreme

5. Ma bucur ca am plecat departe si mi-am gasit locul , rostul, pacea, prietenii, casa

6. Ma bucur de fiecare iubire pe care am trait-o !!!! Este cea mai extraordinara dintre experientele vietii….sa stii ca ai iubit cu toata fiinta ta si macar pentru o vreme…ai trait o poveste si tu ai fost zana, printesa, eroina, cea dorita, iubita, asteptata, visata, rasfatata.

7. Ma bucur de nepoatele mele si de tot ceea ce pot sa fac sa le bucur copilaria.

8. Ma bucur de sufletele care ma iubesc , prietenele mele ….carora imi pot deschide sufletul, in fata carora pot sa plang si sa rad si sa nu imi fie rusine de ceea ce simt.

9. Ma bucur ca am avut sansa sa ma concentrez pe ceva anume pe termen lung si sa vad rezultatul mult dorit

10. Ma bucur ca am avut sansa sa intalnesc oameni intelepti care m-au invatat si corectat cu drag, cu caldura, oameni care m-au invatat ca iertarea e cea mai importanta lectie a vietii; oameni care m-au ajutat sa inteleg ca nu se poate ca tot timpul viata noastra sa mearga in sus, mai merge si in jos….si cand simt ca o iau la vale sa nu disper ci sa ma bucur de ceea ce mi-e dat sa traiesc, de bogatia de evenimente, sa fac haz de necaz….chiar si cu lacrimi in ochi

11. Ma bucur ca am avut sansa sa alin, sa mangai, sa dau speranta , sa ajut, sa dau un bun exemplu, sa gresesc si sa rad de propria greseala, sa constat ca stiu multe si ca din fericire mai am inca de invatat.

 

Lasati un raspuns