Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Horoscopul Japonez al Norocului: Afla sub ce zodie norocoasa te-ai nascut!

Descopera care sunt cei 7 zei norocosi ai Japoniei si, in functie de zeul guvernant personal, descopera cum si in ce fel iti influenteaza zeul respectiv viata si destinul.

Fiecare persoana a venit pe aceasta lume cu norocul sau specific, se crede in traditia japoneza… Fiecare fiinta umana are parte de un anumit noroc in viata sa, un noroc special care transpare mai mult intr-un anumit aspect al vietii.  Descopera care sunt cei 7 zei norocosi ai Japoniei si, in functie de zeul guvernant personal, descopera cum si in ce fel iti influenteaza zeul respectiv al norocului viata si destinul.

HOROSCOPUL JAPONEZ AL NOROCULUI – CEI 7 ZEI NOROCOSI AI JAPONIEI

cei 7 zei norocosi ai Japoniei

Foto interior si homepage: Wikipedia

Zodia norocoasa a lui Ebisu (daca te-ai nascut Luni)

Ebisu este o zeitate a pescuitului si a oceanelor, infatisata adesea ca avand forma unui peste fara oase. Fiu al lui Daikoku, Ebisu, pe numele sau de nastere Hirulo, aduce prosperitate si noroc negustorilor si comerciantilor si indeosebi pescarilor.

Ebisu aduce celor nascuti sub semnul sau o stare infloritoare, dar si succes si oportunitati diverse in meseriile pe care si le-au ales. Sunt favorizate indeosebi aliantele si comunicarea. In viata ta, devine esential si vital sa ai grija de resursele tale de energie.

 

Zodia norocoasa a lui Daikokuten (daca te-ai nascut Marti)

Daikokuten este zeul abundentei, al pamantului si al agriculturii, dar si patron peste gospodarii. El protejeaza indeosebi fermierii. Are o fata larga si este reprezentat zambind si purtand in maini un ciocan de lemn si un saculet norocos.

Daikokuten aduce celor nascuti sub patronajul sau intamplari norocoase atat pe plan material, cat si familial. Este esential in cazul tau sa intelegi ca nu poti atinge succesul si implinirea totala doar individual sau daca le vei atinge astfel, te vei simti neimplinit si nefericit. Vei avea norocul de partea ta atata timp cat iti vei dori sa il imparti cu cei dragi.

 

Zodia norocoasa a lui Benzaiten (daca te-ai nascut Miercuri)

Benzaiten este o zeitate de origine indiana si singura dintre zeitatile norocului de factura feminina. Zeita a muzicii si artelor frumoase, Benzaiten este asociata cu apa si cu tot ce curge: apa, discurs, muzica, cunoastere, etc. Benzaiten este infatisata drept o femeie frumoasa, ce poate lua forma unui sarpe sau poate stapani un dragon, cantand la biwa, mandolina japoneza.

Benzaiten aduce celor nascuti sub patronajul sau noroc in dragoste, dar si in carierele artistice sau cele asociate direct sau indirect cu frumosul, imaginea, creativitatea, cunoasterea, valorile estetice, etc. Surprizele cu adevarat placute ale vietii tale vor veni mai ales pe plan emotional, un plan in care iti este menit sa evoluezi.

 

Zodia norocoasa a lui Hotei (daca te-ai nascut Joi)

Hotei este poate cel mai popular zeu japonez al norocului. El simbolizeaza starea de multumire si fericirea. Este reprezentat ca avand un stomac mare pe care il mangaie pentru a aduce norocul. Ai toate motivele sa fii multumit ca te-ai nascut sub zodia lui Hotei. Nu toti au viata usoara si lipsita de framantari sau greutati care iti este harazita tie.

Hotei aduce celor nascuti sub patronajul sau o viata linistita si confortabila, fara eforturi colosale, fara sacrificii mari si fara cumpene prea multe. Trebuie sa inveti sa te bucuri de ceea ce ti se ofera si sa oferi mai departe din ceea ce ti-a fost dat.

Zodia norocoasa a lui Fukurokuju (daca te-ai nascut Vineri)

Fukurokuju este zeul japonez care aduce intelepciunea si fertilitatea, dar si viata lunga. Este infatisat ca avand un cap alungit si o frunte neobisnuit de inalta, simbol al inteligentei deosebite. Se spune ca este incarnarea Stelei Polare sudice si poarta in maini un baston, simbol al longevitatii.

Fukurokuju aduce un noroc al mintii, al intelectului si al inteligentei. Persoanele aflate sub patronajul lui Fukurokuju vor realiza cariere deosebite in domenii in care nu multi au succes si se vor bucura de o mare apreciere gratie mintii lor sclipitoare. Este esential sa nu uiti sa te bucuri de aspectele mici ale vietii si sa-ti permiti uneori sa traiesti ca un copil.

 

Zodia norocoasa a lui Jurojin (daca te-ai nascut Sambata)

Jurojin este cel mai cunoscut zeu al longevitatii. Barba sa alba tradeaza functia sa principala in acest panteon al zeitatilor norocului. Jurojin este identificat adesea cu Fuurokuju, in anumite traditii japoneze, spunandu-se ca cei doi salasluiesc in acelasi trup. Acest zeu este bautor de sake (vin din orez) si indrageste compania femeilor.

Jurojin aduce noroc in aspecte precum domeniul relational sau comunicational. Este favorizat indeosebi tot ceea ce tine de relatiile interumane. Persoanele aflate sub influenta acestei zodii au norocul de a cunoaste persoanele potrivite la locul potrivit si de a avea in permanenta in preajma lor persoane influente. Legi multe prietenii interesante de-a lungul vietii care iti vor marca intr-un fel sau altul destinul. Imprejurari favorabile si ocazii deosebite pentru a ajunge acolo unde iti doresti se vor ivi prin intermediul acestor persoane. Jurojin iti sugereaza insa sa fii mai independent si sa te sprijini mai mult pe fortele proprii decat pe ale altora.

Zodia norocoasa a lui Bishamonten (daca te-ai nascut Duminica)

Bishamonten este un zeu de origine indiana, patron al comorilor si al tezaurilor. Mai este cunoscut si sub numele de Tamonten, cel care protejeaza si apara razboinicii merituosi si drepti. Bishamonten este infatisat purtand o armora si o lance, dar si o pagoda in maini.

Bishamonten aduce celor nascuti sub semnul sau noroc spontan si fluctuant pe plan financiar. Atunci cand ai cea mai mare nevoie de bani, de unde, de neunde, banii sau alte beneficii materiale par sa vina spre tine. Castiguri surpriza, mosteniri, imprejurari de bun augur… poti avea parte din plin de ele. Este vital sa nu faci insa abuz de acest gen de noroc. Lui Bishamonten ii place dreptatea. Gaseste-ti o motivatie interioara in viata si lasa-te calauzita de ea.

Lasati un raspuns