Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Vaduva patronului de la Aldis face sambata parastasul de un an de la moartea afaceristului. Hainele de firma ale milionarului Naghi vor fi date angajatilor

Familia Alinei Naghi si apropiatii acesteia din Calarasi fac sambata parastasul de un an de la moartea patronului de la Aldis. Gheorghe Naghi, care a murit pe 7 august in urma unui accident de salupa, va fi comemorat cu mare fast, pentru ca la pomana au fost invitate cateva sute de persoane. Alina Naghi a tinut cu sfintenie ca memoria sotului sau sa fie respectata cum se cuvine si a platit oameni care zi de zi au mers la cimitir sa puna flori la mormant si sa aprinda lumanari. Monumentul din marmura care a fost ridicat dupa inmormantare va fi sfintit sambata, la parastasul de un an, de preasfintitul Vincentiu, episcopul Sloboziei si Calarasilor.

Pierdere. Gheorghe Naghi a murit pe 7 august 2011, in urma unui accident de salupa

Pomenire. Slujba de la mormantul lui Naghi va fi oficiata de episcopul Calarasilor

Alina Naghi nu s-a uitat la bani, astfel ca sute de oameni au fost chemati in curtea fermei, unde va fi pusa masa. Potrivit traditiei, hainele de firma care i-au apartinut lui Gheorghe Naghi, dar si patul acestuia si mai multe obiecte personale vor fi date de pomana. Familia a decis ca ele sa fie date angajatilor de la fabrica Aldis care l-au cunoscut.

Lasati un raspuns