Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

FABULOS! Steliştii aproape că nu l-au recunoscut, Becali a vrut să-l SCOATĂ din teren! “Suntem la circ?! Am zis că Satana ne va distruge din cauza lui”

Steaua a început cu o victorie noua ediţie a Ligii 1, dar jocul elevilor lui Reghecampf nu l-a mulţumit pe Gigi Becali. Florin Costea, Adi Rocha şi Dumitraş au fost luaţi în colimator de Becali, care nu au mai fost folosiţi de Reghe în meciul cu Astra. La Steaua nu joacă nici Latovlevici, fundaşul stânga fiind eliminat în finalul meciului cu Chiajna. Locul său a fost luat de Valeriu Lupu, jucător care a impresionat în stagiul de pregătire din Austria.

La meciul de la Ploieşti, Lupu şi-a uimit colegii cu noua freza, demnă de un adevărat punker.

La final, Gigi Beclai şi-a desfiinţat jucătorul şi a precizat că a vrut să ceară schimbarea lui, dar că s-a abţinut. Lupu a fost schimbat oricum de Reghecampf după o primă repriză în care ambele goluri primite de Steaua au venit de pe partea sa.

“Au fost probleme cu Lupu, am luat două goluri. De când am văzut tunsoarea aia, am vrut să dau telefon. Ce, suntem la circ? Poţi să te tunzi cum vrei, dar şi eu pot să te ţin rezervă. Am spus de la începtul meciului ce o să facă Lupu, cu tunsoarea aia satanică. Nu accept aşa ceva.

Ce eşti Scaraoţchi? Am zis că Satana ne va distruge din cauza lui Lupu, eu nu aştept aşa ceva la echipă”, a declarat Gigi Becali.

Lasati un raspuns