Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Moschee transformată în ring de box, din cauza… amantei imamului!

Circa 50 de enoriaşi au luat parte la o bătaie generală, acum două zile, într-o moschee di Munchen, fiind necesară intervenţia Poliţiei pentru aplanarea conflictului. Disputa dintre membrii comunităţii musulmane locale, “Centrul islamic pentru rebelii afgani în Bavaria”, durează din septembrie 2011, atunci când o parte dintre enoriaşi s-au indignat de comportamentul imoral al imamului care, deşi este căsătorit, “şi-a tras” amantă. Susţinătorii lui afirmă că fiind viaţa sa personală, nu are de ce să dea socoteală comunităţii.

Pe 30 iulie, după rugăciunea de seară, credincioşii au inceput din nou să se certe pe această temă, cearta transformându-se într-o bătaie generală, care a avut şi victime: cinci persoane rănite cu un cuţit şi încă una care a fost muşcată de ureche.

Pentru a-i potoli pe bătăuşi, a fost necesară intervenţia a 100 de poliţişti, care au arestat persoana care se presupune că i-a rănit cu cuţitul pe cei cinci. Mai multe alte persoane au fost puse sub acuzare pentru violenţă.

Lasati un raspuns