Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Un salon de masaj erotic funcționează gard în gard cu Patriarhia | EXCLUSIV

Nicicând desfrâul şi smerenia nu au funcţionat atât de discret şi de armonios! Reporterii Libertăţii au făcut o descoperire senzaţională! Pe strada Principatele Unite din Bucureşti, fix lângă una din intrările secundare ale Patriarhiei Române, funcţionează nestingherit un salon de masaj erotic de fiţe! “Păcătoşii” care calcă pragul “paradisului” se delectează cu o privelişte magnifică: grădinile şi clădirile sediului ortodoxismului românesc!

Un banal gard din fier forjat, negru, cu spaţii generoase între gratiile metalice, e singura barieră între un salon de masaj erotic de fiţe şi… nici mai mult nici mai puţin decât sediul Patriarhiei Române! Odată ajunşi la salon, amatorii de plăceri trupeşti, veritabili păcătoşi conform cutumelor Bisericii, au parte de o privelişte unică: grădina Patriarhiei!… Nici nu trebuie să ajungi înăuntru ca să descoperi asta! Totul e pe internet. Gard în gard cu patriarhia există două clădiri ce funcţionează în regim hotelier. Pe site-urile lor sunt oferte pentru masaj erotic, iar tehnicile sunt explicate prin poze şi texte. Mai mult, pe internet există alte două site-uri ale unui salon de masaj erotic cu adresa la una dintre aceste clădiri.

Afacerea este a unor italieni

Foto stânga: În zilele de sărbătoare, dealul Patriarhiei devine neîncăpător pentru miile de enoriaşi care vin la slujbă / Foto dreapta: Acestea sunt cele două clădiri unde se desfăşoară activităţile “terapeutice” de masaj erotic. Pe fundal e vizibil Palatul Patriarhal

Nu ştim câţi clienţi au făcut stânga-împrejur, mustraţi de conştiinţă atunci când au păşit prima dată pe acest “tărâm al păcatelor” şi au dat cu ochii de somptuosul Palat Patriarhal sau au auzit răsunând din boxe slujba de seară… De fapt, despre ce e vorba? Cu ani în urmă, un investitor italian a pus bazele unui hotel care oferă apartamente de închiriat, într-o casă veche din 1890, situată gard în gard cu sediul ortodoxismului din România. Afacerea a prosperat, iar italienii au ridicat şi o clădire impunătoare, care funcţionează în acelaşi regim hotelier şi care are corespondenţă cu cealaltă, formând un complex. La un moment dat oferta a fost diversificată. Pe site-urile ambelor hoteluri eşti îmbiat cu o reclamă pentru un pachet de masaj erotic, iar din fotografii reiese că fetele “prestează” în ambele imobile. “Eşti leneş şi vrei să reaprinzi scânteia dorinţei sexuale? Asta face masajul erotic pentru tine! Acest masaj poate fi un preambul perfect înainte de a ajunge la actul sexual”, scrie la secţiunea destinată masajului erotic. Pe de altă parte, cetăţenii din zonă vin şi cu alte detalii, mai savuroase.

Vecinii spun că la hotel vin şi popi

“Dacă vedeţi ce gagici tatuate şi siliconate intră la italienii ăştia şi mai ies noaptea târziu, vi se face rău! Păi aici, noi am văzut şi popi care au intrat! Se furişează pe ieşirea de lângă hotel şi hop! Intră de nu-i mai vezi… Un băiat de pe aici care a lucrat la hotel zicea că e un popă mare de tot care chiar locuieşte acolo, că şi-a închiriat un apartament! Dumneavoastră vă daţi seama?!”, se minunează unul dintre “băştinaşi”, care, judecând după mirosul emanat şi după sticlele goale de la picioarele sale, ne demonstrează că nimic nu se compară cu patru beri băute pe o căldură infernală. Totuşi, un lucru e clar! Desfrâul şi smerenia pot face casă bună!

Lasati un raspuns