Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

S-a întors la cele sfinte! Popa cu Maserati-ul de 200.000 de euro a trecut la Dacie 1310!

Popa Maserati-ul 200.000 euro trecut Dacie 1310!Dacă în urmă cu doi ani părintele Robertino Oprea din satul Vărăşti, judeţul Giurgiu, pleca de la biserică la volanul unui superb Maserati Quattroporte cu o valoare de catalog de 200.000 de euro, acum în curtea casei sale tronează o Dacie 1310, acoperită pe jumătate cu o carpetă ţărănească. 

S-au dus vremurile când părintele Robertino Oprea făcea paradă pe uliţele satului Vărăşti cu bolidul său roşu aprins, dotat cu sute de cai putere. Maşina, cumpărată de la George Copos, a fost vândută la sfârşitul anului trecut cu 59.000 de euro. În curtea casei preotului, chiar lângă farmacia patronată de soţia sa, este parcată acum o banală şI depăşită Dacie 1310, acoperită pe jumătate cu o carpetă. Contactat telefonic de reporterii cancan.ro, părintele Robertino a refuzat să comenteze istoria Maserati-ului sau a altor achiziţii. “S-a încheiat subiectul cu maşina (n.r. autoturismul Maserati Quattroporte)”, a fost singurul său comentariu. Dacă slujitorul Domnului şi-a întors faţa de la lucrurile “pământeşti” şI a devenit ceva mai modest, soţia sa este o activă femeie de afaceri care circulă prin Vărăşti cu un Volkswagen Tiguan, a cărui valoare poate ajunge la 30.000 de euro, în fucţie de model şI de dotări.
“Avem afaceri, dar suntem oameni cu credinţă în Dumnezeu”

 

CANCAN a relatat, pe 12 aprilie 2010, povestea unui preot din satul Vărăşti, Giurgiu, care făcea furori la bordul unui superb Maserati. Întrebat de o enoriaşă cât l-a costat bolidul, părintele Robertino Oprea a declarat, atunci: “Această maşină am cumpărat-o la mâna a doua, am dat pe ea mai puţin de 100.000 de euro. Soţia mea e farmacistă… Avem şi alte afaceri, dar suntem oameni cu credinţă în Dumnezeu”.

Lasati un raspuns