Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Credinciosii romani o ataca pe Lady Gaga: Petitie contra “fiintei malefice”

Programat pe 16 august in Piata Constitutiei, concertul Lady Gaga a starnit o serie de proteste pe internet ale credinciosilor. Acestia s-au organizat si au creat o petitie online cu scopul de a o impiedica pe artista americana sa concerteze in Romania. Denumita “Nu venirii Lady Gaga la Bucuresti!”, petitia a strans peste 550 de semnaturi aproape 150 de comentarii acide la adresa cantaretei.

Mai jos, redam cateva dintre comentariile semnatarilor, care demonstreaza antipatia pe care o simt fata de cantareata americana:

“Nu vreau sa vina Lady Gaga in Romania, vreau sa fie emisa o lege prin care muzica ei sa fie interzisa pe teritoriul romaniei + un mandat de arestare pe numele ei”.

“Sa ne rugam pentru ea sa se trezeasca! Si categoric NU venirii pe plai romanesc”

“Gaga nu e o Lady”

“De ce nimeni nu poate aduce artisti raggae in romania care prin muzica lor transmite ceva nu masochista asta de lady gaga…”

“Nu te vrem Lady Gaga! Ramai acolo unde esti, lasa-ne aerul, nu il vicia mai mult decat este !!!”

Autorul petitiei sustine ca Lady Gaga este “o fiinta malefica, care nu pierde nici o ocazie de a huli cele sfinte” si ca “nu are ce sa caute aici cineva care batjocoreste jertfa Mantuitorului si simbolurile sfinte”.

Lasati un raspuns