Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Un fost locotenent SUA rupe tacerea. Secretul de la Roswell pe care nu l-a spus nimeni pana acum

Un fost locotenent in cadrul Fortelor Aeriene Americane a afirmat ca in apropiere de Roswell s-ar fi prabusit de fapt doua OZN-uri si ca guvernul SUA continua sa tina ascunse informatiile despre extraterestri.

Legenda spune ca, in luna iunie sau iulie a anului 1947, un obiect zburator ciudat s-a prabusit in apropiere de localitatea Roswell, SUA.

La presiunea publicului, autoritatile au dat publicitatii la acea vreme un comunicat de presa in care au recunoscut ca o “farfurie zburatoare” s-a prabusit in statul New Mexico.

Pornind de la acest mesaj, adeptii teoriei conspiratiei au creat tot felul de povesti cu extraterestrii si cum acestia ar fi ascunsi undeva pe teritoriul SUA.

Richard French, fost locotenent-colonel in cadrul Fortelor Aeriene Americane, a relatat in exclusivitate pentru Huffington Post cum s-au desfasurat lucrurile in urma cu 65 de ani.

Multa lume nu stie ca de fapt la Roswell s-au prabusit doua OZN-uri. Primul a fost doborat de un avion al SUA cu ajutorul unei arme cu puls electromagnetic. Dupa ce farfuria zburatoare a fost lovit cu aceasta arma experimentala, nava nu a mai putut fi controlata si s-a prabusit“, spune French.

John Alexander, un fost colonel in armata americana, care a avut acces la dosarele legate de OZN-uri, sustine ca acest lucru nu era posibil la acea vreme.

Eu sunt cel care a ajutat la dezvoltarea armelor cu puls electromagnetic, iar asta s-a intamplat incepand cu 1980. In anii ’60 aveau doar un sistem laser, care avea insa o raza de actiune foarte scurta. E imposibil ca in 1947 sa fi avut putut dobori un OZN cu o arma cu puls electromagnetic“, afirma Alexander.

French declara si ca a aflat de la un ofiter militar care a participat la mai multe experimente in care armata SUA a testat diferite arme ca in acea zona s-ar mai fi prabusit si o a doua farfurie zburatoare.

Acest lucru s-a intamplat la cativa kilometri distanta de primul incident. Eu cred ca al doilea OZN venise acolo sa recupereze prima nava care se prabusise si ii salveze pe cei raniti. Aici ma refer la extraterestrii care pilotau nava“, mai marturiseste French.

Fostul locotenent-colonel sustine ca guvernul SUA nu vrea sa dezvaluie adevarul despre aceste intamplari deoarece daca ar recunoaste ca extraterestrii ne viziteaza, atunci multe religii ar disparea, iar reputatia armatei ar fi distrusa, deoarece lumea ar sti ca nu are cum sa opuna rezistenta in fata lor.

Musamalizarea acestui fenomen se intampla si in zilele noastre. Nu am niciun dubiu in aceasta privinta si sunt convins ca acolo, undeva, OZN-urile exista“, incheie French.

Lasati un raspuns