Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Mii de români se opun concertului Lady Gaga, pe motiv că e unealta Diavolului: “Nu vrem să fim părtaşi la rătăcirea ei!”

concert Lady Gaga diavol petiţieO petiţie numită “Nu venirii Lady Gaga la Bucureşti” circulă pe Internet, motivându-se că americanca este “o fiinţă malefică şi nu a ratat nicio ocazie de a huli cele sfinte”.

Controversată. Lady Gaga a provocat proteste în majoritatea ţărilor în care a concertat în ultima perioadă

 

“Suntem un popor creştin. Blasfemiile şi hulele sunt păcate împotriva Duhului Sfânt, care nu se iartă în veci, dacă nu sunt lepădate”, este prima motivaţie a petiţiei care a fost postată pe site-ul www.petitieonline.com, şi deja a strâns aproape 3000 de semnatari, care se opun concertului care va avea loc pe 16 august în Piaţa Constituţiei.

Mai departe, sunt enumerate principalele episoade în care Lady Gaga a avut acţiuni sau declaraţii împotriva creştinătăţii. “Gay din toate ţările, uniţi-vă! Este timpul să pornim o revoluţie a iubirii!”, este una dintre declaraţiile incriminate, dată de Gaga în timpul unui concert care a avut loc în urmă cu un an la Roma.

De asemenea, este atacat şi modul în care cântăreaţa batjocoreşte simbolurile sfinte în mai multe din videoclipurile sale, în special Judas, Born this way şi Alejandro. Cel mai scandalos moment rămâne apariţia la premiile Grammy din 2011, când a fost adusă pe o cruce, purtând coarne, iar apoi a declarat: “Coarnele mele sunt reale”.

De asemenea, în 2010, Lady Gaga a apărut în New York Post întruchipându-l pe Iisus, sub titlul Gaga Christ. “Noi avem datoria să ne opunem prezenţei ei la Bucureşti, capitala unei ţări creştinate de apostolul Andrei. Nu are ce să caute aici cineva care batjocoreste jertfa Mântuitorului şi simbolurile sfinte. Ne-am face părtaşi la rătăcirea ei. Să semnăm împotriva desfăşurării concertului la Bucureşti!”, se notează în finalul petiţiei.

Şi Gigi Becali se opune concertului

Un alt oponent vehement al concertului pe care Lady Gaga îl va susţine la Bucureşti pe 16 august este patronul Stelei, Gigi Becali. “Nu ştiu prea mult despre Lady Gaga pentru că eu văd doar două secunde, scuip, şi dau pe alt program. Ea este un discipol al lui Satan. Satan are discipolii lui. Când o vedem pe ‘Lady Caca’ noi trebuie să scuipăm”, a explicat Becali.

Lasati un raspuns