Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Un patron de pompe funebre din Piteşti îngroapă morţii “la promoţie”!

Nici moartea nu mai e ce era odată, se plâng patronii de pompe funebre. Motiv pentru care au fost nevoiţi să se adapteze cerinţelor pieţei şi să devină mai maleabili. Un afacerist din Piteşti spune că oferta lui este una imbatabilă, pentru că are la bază ideea “mori acum, plăteşti la urmă!”.

Mulţumit. Vlăduţ spune că oferta i-a adus mulţi clienţi

Mulţumit. Vlăduţ spune că oferta i-a adus mulţi clienţi

Vlăduţ are o “promoţie” pentru cei interesaţi. “Un pachet tradiţional cuprinde, la preţul de 2250 lei: sicriu echipat cu pătură, lenjerie, pernă, cruce, doliu, orarele pentru cap şi piept, doliu, candela, colivele, prescurile, covrigii, prosoapele, pachetele formate din 12 produse şi tot ce presupune ritualul de înmormântare”, spune el.

Dar dacă familia defunctului nu doreşte varianta din ofertă, poate opta pentru un produs mai ieftin. Singurii bani care sunt plătiţi de către familie sunt un avans de 150 lei, restul, până la 2.250 urmând să fie achitaţi din ajutorul de înmormântare, care se ridică direct de la Casa de Pensii de către firma care se ocupă de înmormântare.

Contractul intră în vigoare în momentul în care are loc înmormântarea şi încetează atunci când se achită toată suma. Pentru cei care nu beneficiază de ajutor de înmormântare, există şi varianta achitării serviciilor în rate pe şase luni, mai spune patronul firmei.

Lasati un raspuns