Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Asculta pentru a-ti auzi Sufletul!

Catalin ManeaSi acum incepe sa asculti. Fiecare frunza, fiecare adiere, fiecare sunet, fiecare gest, fiecare om, este acolo pentru a-ti transmite ceva. Iar acum ai trecut dincolo de barierele fizice, fictive, si incepi sa asculti si sa percepi fiecare mesaj sosit in realitatea ta pentru a-ti mai reminti ceva despre Cine Esti Cu Adevarat.

Catalin Manea – Expert Garbo

www.totuldinintreg.com


Catalin Manea este autorul cartii “Totul din Intreg”, carte pe care a scris-o in 13 zile, in urma unui proces de dictare interioara si care a fost incadrata la categoriile “Autocunoastere” si “Inspiratie Divina”.

 

Cartea “Totul din Intreg” contine mesaje provenite din Adevarata Realitate, aflata dincolo de aparentele fizice. Ca si mesager spiritual, Catalin vorbeste despre legatura dintre Tot Ceea Ce Exista si despre relatia noastra cu Sursa Universala. Catalin Manea scrie pe site-ul www.totuldinintreg.com, iar varianta electronica a cartii “Totul din Intreg” se poate descarca GRATUIT de aici.

 

Asculta pentru a-ti auzi Sufletul!

 

Intalnesc foarte multe persoane care nu sunt impacate cu oamenii din viata lor si condamna soarta si destinul pentru viata pe care o au. Aceasta este o metoda de exprimare a durerii si a neincrederii in propria persoana. Niciodata nu vei ajunge la pace daca tu emani confuzie.

Inca din start, pentru a intelege de ce traim tot ceea ce traim, este necesar sa intelegem ca la Adevaratul Nivel nimic nu se intampla fara acordul Sufletului nostru. Daca tu credeai ca esti doar un trup, a sosit clipa sa iti largesti privirea si sa mergi dincolo de aparentele fizice, pentru a face cunostinta cu Esenta Atotcreatoare care tine Totul la un loc.

Suferinta si durerea exista doar in lumea fizica, insa daca trecem de convingerile anterioare si de credintele tematoare acumulate pana in aceasta clipa, vom descoperi ca in Realitatea Suprema nu exista ceea ce noi numim “rau”. Spre exemplu, noi percepem moartea fizica exact ca fiind raul suprem, insa aceasta experienta nu are nicio legatura cu suferinta sau durerea, deoarece ea reprezinta intoarcerea Acasa a unui Suflet care a experimentat ceea ce a avut de experimentat in viata fizica, in cazul nostru de pe Pamant.

Moartea fizica este asociata cu inexistenta, insa absolut nimic nu se pierde. Entitatea energetica este ancorata in eternitate, fiind chiar infinitul. Faptul ca tu inca te mai poti gandi la cineva care a plecat din lumea fizica, iti arata intr-un mod foarte accesibil ca respectiva identitate inca mai exista. Daca nu mai exista, gandul tau nu se putea orienta catre ea, deoarece ar fi fost un gol, un concept inexistent.

Cu siguranta ai simtit pana acum ca esti mai mult decat gandurile tale, decat planurile tale, decat indoielile tale, decat trupul tau. Insa, din diferite motive cotidiene, ai ales sa ignori simturile tale interioare, insa, ele sunt acolo, in tine, cu tine, pentru a te ghida si pentru a te conduce in aceasta viata. De multe ori cerem ghidare Divina si il imploram pe Dumnezeu sa ne vorbeasca si sa ne calauzeasca pentru a trai permanent in pace, fericire si armonie. Si cerem, si cerem, si cerem. Dar uitam sa facem ceva: sa ascultam.

pace interioara

Dumnezeu ne vorbeste si ne ghideaza intotdeauna, insa, de foarte multe ori, noi nu ne aflam pe frecventa primirii, deoarece suntem prinsi in activitatile societatii exterioare si ne lasam traiti de convingerile acumulate in mediul fizic, blocandu-ne astfel accesul la linistea interioara care ne permite alinierea cu primirea mesajelor Divine.

Este un joc pe care omenirea il practica inca de la inceput. Si este chiar distractiv. Unii ar spune tragi-comic. Insa, nimic nu poate fi “rau”, deoarece totul Este, iar daca a fost creat, inseamna ca este lucrarea Creatorului. Totul este exact asa cum trebuia sa fie, pentru ca daca trebuia sa fie altfel, era altfel.

Primirea mesajelor Divine se face in liniste deplina. Ele deja exista, insa nu le vei putea percepe daca in interiorul tau este o batalie continua intre ganduri. Intotdeauna vei primi ceva exact in clipa in care vei fi pregatit pentru a primi. Si asta este valabil si in cazul fericirii, dar si in cazul tristetii. Si nu, nu Dumnezeu iti ofera fericire sau tristete, ci tu. Pentru ca locul in care te afli este rezutatul creatiei tale de la nivel mental si sentimental.

Un pas fundamental in vederea dobandirii pacii interioare este sa accepti ca totul a fost exact asa cum a trebuit sa fie, chiar daca, de multe ori, experientele vietii nu te-au bucurat, ci din contra. Fiecare circumstanta este acolo pentru ca tu sa iti mai reamintesti cate ceva despre Cine Esti Cu Adevarat. Si spun “reamintire”, deoarece tu deja stii, iar acum traiesti un proces de amnezie temporara, care te va conduce bland si sigur catre bucuria redescoperirii Realitatii Supreme. Si totul se intampla exact la momentul potrivit.

Fiecare om din viata ta, fiecare circumstanta intalnita, fiecare situatie, a fost acolo pentru a-ti arata ceva, pentru a te ghida si pentru a-ti transmite ceva. Asa ca, elibereaza-te de judecatile exterioare si nu mai eticheta ceea ce traiesti, pentru ca nu in acest mod vei primi ghidarea Divina la care iti place sa visezi.

Fa liniste si asculta. Asculta adevarul din spatele aparentelor, asculta soapta din spatele unei discutii in contradictoriu, aculta vocea suava din spatele unui repros, asculta adierea blanda a vantului din spatele unei furtuni, asculta ceea ce iti transmite natura, asculta totul. Invata sa asculti mai mult, pentru ca in acest mod te vei deschide catre a auzi mai bine.

Lasa galagia mintii sa se dizolve si nu mai alimenta confuzia exterioara. Adauga pace fiecarei experiente si lasa orice indoiala la o parte. Stiu ca nu este tocmai la indemana sa asculti, stiu ca noi, oamenii, avem tendinta de a vorbi mult, in special tot despre noi, insa haideti sa facem acest pas! Haideti sa asultam. Nu doar pe cel de langa noi. Ci totul. Pentru ca Dumnezeu ne vorbeste neincetat, insa noi il ascultam de prea putine ori. liniste interioara, suflet

Incepand de acum, intinde-te undeva, comod, inchide ochii si respira. Doar Fii. Atat. Fara ganduri, fara pretentii, fara asteptari. Doar Fii. Si stai asa pana cand simti ca Esti. Simte fiecare respiratie, simte fiecare bataie a inimii, simte ca esti Una cu Totul. Doar Fii. Respira, respira si multumeste pentru faptul ca Existi! Simte recunostinta profunda pentru Fiirea ta. Multumeste, multumeste, multumeste!

Totul Este, iar tu Existi in Tot. Realizezi ce onoare? Realizezi ce bucurie? Realizezi ca acesta este Darul Suprem? Aminteste-ti sa multumesti pentru acest Cadou Divin oridecate ori simti sa te conectezi constient la starea de A Fi. Ai existat si pana acum, insa acum existi in mod constient. Tocmai ti-ai oferit o binecuvantare. Tu. Chiar tu. Fara niciun element exterior, fara nicio experienta exterioara. Doar Tu. Cum te simti? Cum te simti cand stii ca Dumnezeu te-a creat? Constientizezi acest peisaj?

Respira, multumeste si, incepand de acum, traieste conform simturilor tale din acest peisaj. Si ai sa descoperi viata. Adevarata viata. Pentru ca toul se va schimba, deoarece perceptia ta va fi una noua. Si vei atrage experiente inalte, pentru ca perceptia ta va fi una inalta. Si vei trai in pace si armonie, pentru ca tu percepi totul ca fiind manifestarea pacii si a armoniei.

Si acum incepe sa asculti. Fiecare frunza, fiecare adiere, fiecare sunet, fiecare gest, fiecare om, este acolo pentru a-ti transmite ceva. Iar acum ai trecut dincolo de barierele fizice, fictive, si incepi sa asculti si sa percepi fiecare mesaj sosit in realitatea ta pentru a-ti mai reaminti ceva despre Cine Esti Cu Adevarat. Iar daca devii constient de Cine Esti, atunci poti primi constient Totul de la Sine. De la Unicul Sine.

Fa liniste. Respira. Multumeste. Asculta. Insa nu fa asta mecanic, ci implica-te sentimental indeajuns de profund pentru a-ti da lacrimile, pentru a simti unirea constienta cu Tot Ceea Ce Exista, iar atunci vei intelege de ce totul este exact asa cum este. Pentru ca atunci vei sti ca nimic nu este in afara Ta si vei multumi pentru faptul ca existi, multumindu-I lui Dumnezeu pentru faptul ca exista.

Esti Pace. Esti Iubire. Esti Bucurie. Esti Puritate. Esti Lumina. Esti Armonie. Chiar daca ai mai intalnit aceste cuvinte, acum le-ai auzit, pentru ca ai ascultat.
de CATALIN MANEA, expert Garbo

Lasati un raspuns