Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Povestea fabuloasă a unui puşti pictat pe zidul unei biserici din Bucureşti care se “dă” acum cu Lamborghini Gallardo tunat!

Un model spectaculos de Lamborghini Gallardo Hamann Victory II de 580 de cai putere a fost fotografiat ieri de paparazzii Cancan în zona Dorobanţi din Bucureşti. Stăpânul “bijuteriei”, un tânăr îmbrăcat sport, care merge relaxat, sigur pe el şi se arată milostiv cu cerşetorii. Cu alte cuvinte, un creştin. Mai bine zis Vasile Creştin junior, fiul milionarului Vasile Creştin.

 

biserica Bucureşti pusti Lamborghini Gallardo tunat

Atent. Vasilică iese din magazin cu un cadou finuţ în mână şi se îndreaptă spre maşină
Generos. În drum spre bolidul său, Creştin junior nu uită că Dumnezeu te ajută dacă ajuţi şi tu, aşa că îi dă unui sărman o hârtie de zece lei

Generos. În drum spre bolidul său, Creştin junior nu uită că Dumnezeu te ajută dacă ajuţi şi tu, aşa că îi dă unui sărman o hârtie de zece lei
Spectaculoasă. Maşina a atras toate privirile trecătorilor din zona Dorobanţi

Spectaculoasă. Maşina a atras toate privirile trecătorilor din zona Dorobanţi
Ctitorie. Pe zidul bisericii Doamna Oltea apar familiile Creştin, care au finanţat ridicarea lăcaşului de cult

Ctitorie. Pe zidul bisericii Doamna Oltea apar familiile Creştin, care au finanţat ridicarea lăcaşului de cult

Familia Creştin, după cum îi e şi numele, a făcut numeroase fapte bune de-a lungul vremii. Ce-i drept, şi-au şi permis, având în vedere că cei trei fraţi – Vasile, Ioan şi Dumitru Creştin – sunt unii dintre cei mai puternici oameni de afaceri care şi-au extins conexiunile până în Capitală pornind din zona Satu Mare. Printre acţiunile lor de binefacere se numără şi ctitorirea unor biserici, cum ar fi cea de pe Bulevardul Barbu Văcărescu din Bucureşti, pe zidul căreia şi apar familiile, cu soţii şi copii. Puştiul de lângă Vasile Creştin e fiul său, Vasilică, după cum îl alintă neamurile. Din momentul ctitoriei şi până azi, Vasilică a mai crescut, devenind tânărul dezinvolt de azi, care se simte în largul lui în zona Dorobanţi. Ieri, de Sfânta Marie, Vasilică a fost într-unul dintre buticurile de lux şi a cumpărat un cadou. La ieşire, creştinul din el a reacţionat la vederea unui sărman şi i-a întins o hârtie de zece lei, nou-nouţă. Până să ajungă să se urce la volan, a pierdut “show-ul” din parcare: majoritatea trecătorilor se uitau ca la un OZN la maşina lui, unii chiar pozându-se lângă ea. Chiar dacă în Dorobanţi sunt văzute frecvent maşini scumpe, nu în fiecare zi poţi admira modelul fabulos de Lamborghini Gallardo Hamann Victory II, de 580 de cai putere. Evaluat la aproximativ 350.000 de euro, în funcţie de dotări, bolidul supranumit de specialişti “bestia şoselelor” fuge cu 328 de kilometri pe oră şi are echipamente ce par să ţină de domeniul SF: portiere care se deschid pe verticală, turbină de aer pe plafon, difuzor restilizat şi un eleron mare dintr-o fibră uşoară, ce face ca maşina să rămână “lipită” de asfalt la viteze mari. Pentru ca totul să fie mai mult decât perfect, “tunner”-ul a montat scaune sport şi covoraşe personalizate pentru picioare.

O familie controversată

În urmă cu câţiva ani, fraţii Vasile şi Dumitru Creştin au fost în atenţia Departamentului Naţional Anticorupţie, într-un dosar în care au fost arestaţi doi ofiţeri SRI. Aceştia erau acuzaţi că au sustras combustibil din rafinăria Astra Romana cu maşini şi oameni ai serviciului de informaţii, paguba fiind de 340 de tone de combustibil! Vasile Creştin, acuzat că îşi crease un mic imperiu financiar, clădit pe tranzacţiile cu produse petroliere provenite de la rafinariile ploieştene, declara la acea dată că nu are nicio legătură cu acuzaţiile, el având în zonă doar lucrări de construcţii. De altfel, una din companiile sale este profilată pe import-export de instalaţii hidrotehnice şi materiale de construcţii.

Numele celor doi fraţi au apărut şi în controversata afacere imobiliară “Mandatarii”, dar şi în privatizările companiilor Protan şi Scandia. Pe de altă parte, fraţii Creştin au fost decoraţi de Patriarhie pentru operele de caritate săvâşite, în special pentru finanţarea ridicării mai multor lăcaşe de cult.

Lasati un raspuns