Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Numerologie: Destinul tau pentru 2013

Pentru a descoperi Cifra destinului tau, trebuie sa faci un mic calcul matematic: aduni luna, ziua si anul nasterii tale. Daca ti-a iesit un numar format din mai multe cifre, aduni cifrele numarului respectiv si repeti procesul pana cand ajungi la o singura cifra.

Spre exemplu, daca te-ai nascut pe 22 martie 1986, rezultatul este:  22 (ziua nasterii) + 03 (luna) + 1986 (anul) = 2011.  Din 2011, aduni toate cifrele: 2+0+1+1=4. Cifra destinului este 4.

Afla ce iti pregateste anul 2013

 

Daca te-ai nascut sub Cifra destinului 1:

Cifra 1 indica: ambitie, fermitate, stabilitate in gandire, prietenie, distractie.

Pentru persoanele nascute sub Cifra destinului 1, anul 2013 se anunta a fi unul destul de calm si de linistit, cu mici surprize pe plan profesional. Chiar daca stilul usor lacom al lor continua sa le influenteze, acestea vor ajunge sa fie mult mai prietenoase si chiar deschise cu lumea din jurul lor.

Sentimentale si curioase, persoanele de sub Numarul destinului 1 isi pot intalni marea dragoste in cursul acestui an. Trebuie doar sa aiba putina rabdare si sa lase Universul sa lucreze pentru ele.

 

Daca te-ai nascut sub Cifra destinului 2:

Cifra 2 indica: corectitudine, incredere, calm, fantezie, raspundere.

Pentru persoanele nascute sub Cifra destinului 2, anul 2013 este un an plin de impliniri pe toate planurile. Firea calma si destul de rezervata a acestora va fi de mare folos si le va ajuta sa isi rezolve problemele dificile. Vor reusi sa patrunda in noi cercuri de cunostinte, isi vor face multi prieteni si vor intalni foarte multe persoane care le vor ajuta pe parcursul intregului an.

Comportamentul lor echilibrat si corectitudinea de care dau dovada ii va ajuta foarte mult in relatia cu partenerul. In dragoste se anunta o perioada plina de pasiune si erotism.


Daca te-ai nascut sub Cifra destinului 3:

Cifra 3 indica: optimism, creativitate, inteligenta, spiritualitate, concentrare, disciplina.

Persoanele nascute sub Cifra destinului 3 sunt persoane energice, prietenoase si dinamice. Ele au scopuri si idei foarte bine fixate pe parcursul vietii. Cu greu se abat de la regulile lor si fac tot posibilul sa fie cu un pas inaintea problemelor. Anul 2013 va fi un an plin de beneficii pentru ele. O intamplare ciudata le va schimba viata, iar schimbarile pe care le vor face le vor ajuta sa isi gaseasca drumul dorit.

Chiar daca vor exista mici probleme pe plan sentimental la inceputul anului, acestea se vor rezolva cu trecerea timpului. Este important ca aceste persoane sa stie ca increderea si comunicarea reprezinta pilonii principali ai unor relatii.


Daca te-ai nascut sub Cifra destinului 4:

Cifra 4 indica: energie, incapatanare, planuri, perseverenta, incredere, iubire.

Persoanele nascute sub Cifra destinului 4 sunt adevarate norocoase. Anul 2013 va fi un an plin de succese, surprize si promovari pe plan profesional. Ideile lor vor putea fi puse in aplicare si, intr-un final, le vor aduce numeroase beneficii neasteptate, dar si multe aprecieri din partea superiorilor. Rabdarea cu care rezolva problemele si stilul diplomatic de care dau dovada le vor fi de mare ajutor in acest an.
Pe plan sentimental, vor avea parte de numeroase surprize. Chiar daca vor exista foarte multe relatii de scurta durata, catre sfarsitul anului exista o sansa destul de mare sa intalneasca iubirea adevarata.

 

Daca te-ai nascut sub Cifra destinului 5:

Cifra 5 indica: libertate, aventura, versatilitate, atitudine, prietenie, sinceritate.
Persoanele nascute sub Cifra destinului 5 vor avea un an activ din toate punctele de vedere si plin de aventura: excursii cu prietenii, vacante neplanificate, distractie tot timpul. In ceea ce priveste viata profesionala, se intrevede un adevarat progres datorita incapatanarii si staruintei lor. Pasiunea cu care muncesc si dorinta de a se face remarcate este foarte mare, intr-un final reusind sa se faca remarcati.

Pe plan sentimental lucrurile stau foarte bine in 2013. Relatia cu partenerii revine pe linia de plutire. Este foarte important sa tina cont si de parerile persoanelor iubite inainte de a lua o decizie importanta.


Daca te-ai nascut sub Cifra destinului 6:

Cifra 6 indica: sinceritate, dreptate, familie, prieteni, principii, corectitudine.

Persoanele nascute sub Cifra destinului 6 vor avea un an special. Firi puternice si corecte, vor reusi sa se descurce si sa treaca peste toate provocarile care le vor iesi in cale. Calme si agere, vor putea sa isi atinga scopurile stabilite pe plan profesional, insa exista posibilitatea ca spre sfarsitul anului sa renunte la proiectele speciale din cauza epuizarii psihice.

In dragoste, vor pierde teren in fata altor persoane deoarece nu au foarte mult timp pe care sa il dedice persoanei iubite. Vor trebui sa isi faca ordine in gandire si sa se redescopere.

 

Daca te-ai nascut sub Cifra destinului 7:

Cifra 7 indica: convingere, mister, inteligenta, intelegere, sinceritate, singuratate.

Persoanele nascute sub Cifra destinului 7 sunt firi sincere, directe si destul de misterioase. In acest an vor avea parte de linistea pe care si-o doresc. Toate lucrurile incep sa reintre pe fagasul lor normal si ele vor putea sa se bucure de viata lor. Vor avea un an destul de linistit si de simplu, in care vor putea sa isi imparta timpul asa cum isi doresc.

Pe plan sentimental vor avea numeroase surprize frumoase. Dupa numeroase cautari, este posibil ca sufletul lor pereche sa isi faca aparitia in viata lor si sa le schimbe nu doar viata, ci si conceptiile pe care ele le aveau despre dragoste.

 

Daca te-ai nascut sub Cifra destinului 8:

Cifra 8 indica: conducere, putere, ambitie, concentrare, munca, ordine.

Pentru persoanele nascute sub Cifra destinului 8 anul 2013 se anunta a fi un an bun pentru ele, oferindu-le numeroase posibilitati si idei in ceea ce priveste viata profesionala. Orele nedormite si munca depusa va da rezultate, iar superiorii lor ii vor rasplati pe masura. Este posibil sa fie cooptati in mai multe afaceri, de aceea trebuie sa aiba grija la banii pe care ii investesc si la persoanele cu care vor sa colaboreze.

Pe plan sentimental nu este o perioada destul de roz. La inceputul anului vor exista numeroase certuri si scandaluri, iar partenerii se vor distanta, in timp ce relatia se va raci. Este important sa se faca diferenta dintre viata profesionala si cea sentimentala si sa se traga o linie intre acestea.

 

Daca te-ai nascut sub Cifra destinului 9:

Cifra 9 indica: sinceritate, prietenie, dramatism, sensibilitate, echilibru.

Persoanele nascute sub Cifra destinului 9 vor avea un an favorabil, cu multe surprize placute: multe amintiri din trecut vor iesi la suprafata, iar prezentul va fi mult mai usor de acceptat. Foarte multe persoane le vor ajuta sa depaseasca momentele dificile prin care vor trece, iar familia le va fi alaturi indiferent de orice situati.e

Pe plan sentimental, este posibil sa intervina rutina in cuplu. Pentru a mentine relatia pe linia de plutire si a scapa de momentele tensionate si de certurile dureroase, este posibil ca partenerii sa vorbeasca deschis si sa spuna tot ce au pe suflet.

Lasati un raspuns