Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Mama avocatei Elodia Ghinescu, neconsolată din 2007! “De cinci ani, viaţa mea se petrece prin biserici şi mă rog pentru sufletul fiicei mele”

La sfârşitul lunii se împlinesc cinci ani de la dispariţia avocatei Elodia Ghinescu, soţia poliţistului Cristian Cioacă. Cu toate că nici până azi nu a fost găsit cadavrul, Elodia a fost declarată moartă prin decizie judecătorească. Din 2007 şi până acum, mama ei, Emilia Ghinescu, nu şi-a găsit liniştea şi bate bisericile rugându-se pentru sufletul fiicei ei.  Rămasă complet singură după ce fiica i-a dispărut în condiţii neelucidate, iar soţul s-a prăpădit în urmă cu doi ani, Emilia Ghinescu s-a apropiat de Dumnezeu şi îşi petrece mult timp rugându-se. “Mereu mă rog pentru fata mea. Nu aştept să se împlinească un an sau altul ca să o pomenesc creştineşte. Merg la biserici şi mănăstiri din toată ţara, unde cred eu de cuviinţă, pun lumânări, scriu pomelnice şi mă rog pentru sufletul ei.

Mama avocatei Elodia Ghinescu 2007

Chiar şi săptămâna trecută am simţit nevoia să fac acest lucru. Asta e viaţa mea de cinci ani, de când a omorât-o bărbatul ei”, ne-a spus Emilia Ghinescu. Femeia îşi doreşte să-l vadă pe Patrick, nepotul rămas în grija fostului său ginere, Cristian Cioacă, dar se împlinesc deja doi ani de când nu a mai stat în preajma lui. “Nu l-am mai văzut de mai mult de doi ani. Ştiu că merge la şcoală în Piteşti. La toamnă, trece în clasa a II-a. Sper ca în acest an să-l pot vedea, că îmi este foarte dor de el. Mă gândesc că trebuie să îi fie foarte greu. În orice situaţie, o mamă nu poate fi înlocuită cu nimic pe lumea asta”, spune mama Elodiei. În ce priveşte cazul nerezolvat al dispariţiei fiicei sale, Emilia Ghinescu nu are niciun dubiu asupra vinovatului. “Cioacă sigur are remuşcări, mai ales când îşi priveşte mâinile murdare de sânge. Sper ca, odată şi-odată să plătească pentru faptele lui”, speră femeia.
Elodia a fost văzută ultima dată pe 29 august 2007
Avocata din Braşov Elodia Marilena Ghinescu a fost văzută ultima oară în data de 29 august 2007. Avea pe atunci vârsta de 38 de ani. Soţul ei, poliţistul Cristian Cioacă, a anunţat dispariţia abia în 5 septembrie 2007, după ce colegii acesteia au început să o caute, pentru că nu mai mergea la cabinetul de avocatură. Între timp, Cristian Cioacă a început să îi deschidă corespondenţa electronică, pentru că avea suspiciuni că este înşelat şi dorea să ştie cu cine, conform declaraţiilor lui ulterioare. Anchetatorii au luat în calcul, din primele momente, varianta crimei în cazul avocatei, principalul suspect fiind chiar Cioacă, întrucât s-au găsit urme de sânge în apartamentul celor doi soţi, în autoturismul lui şi pe tocul armei lui de poliţist. De altfel, instanţa supremă a reţinut infracţiunea de omor atunci când anchetatorii au propus arestarea poliţistului, însă, în lipsa cadavrului, judecătorii l-au eliberat.

Lasati un raspuns