Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Horoscop: minciuna specifica zodiei tale

Care este minciuna zodiei tale? Decodeaza limbajul secret al zodiilor. Afla care este minciuna specifica pentru fiecare semn astrologic.

Berbec

Dornic sa fie pus permanent intr-o lumina placuta, recurge la orice trucuri pentru a iesi invingator dintr-o confruntare.  Este generos si stie foarte bine cum trebuie sa se comporte ca sa impresioneze. Chiar daca isi calculeaza fiecare pas, poate fi imediat prins pe picior gresit. Nu de putine ori se incurca in minciuni pentru ca este mereu pe fuga si nu acorda atentie detaliilor.
Minciuna specifica: Poti sa te bazezi pe mine!

Taur

Spune ca n-are teluri foarte inalte in viata, dar tanjeste dupa un trai excelent. Ar fi perfect daca ar putea sa obtina tot ce isi doreste fara sa se zbata prea tare. Arta conversatiei nu este punctul lui forte, dar compenseaza prin teatralitate. Nativul zodiei Taur stie cum sa impresioneze si nu ezita sa pozeze in victima cand este tras la raspundere.
Minciuna specifica: Nu am stiut, nici n-am auzit!
astrologie

Gemeni

Sunt la curent cu toate noutatile si stiu cel mai bine cum sa lase o impresie placuta in urma. Totusi, graba si superficialitatea ii tradeaza cand se asteapta mai putin. Stapanesc perfect arta conversatiei si nu se pot abtine sa nu adauge o inventie cand povestesc ceva. De asemenea, barfa este a doua lor menire, dar nu ar recunoaste niciodata ca au vorbit pe cineva de rau.
Minciuna specifica: Dar cand am zis eu asta?

 

Rac

Este adeptul loialitatii care se amesteca rareori in situatii incerte. Ii prieste o atmosfera linistita si armonioasa, lipsita de conflicte si confruntari. De aceea, Racul minte foarte rar si atunci cand o face, isi gaseste un alibi excelent. Are o memorie foarte buna si utilizeaza acest avantaj pentru a capata credibilitate.
Minciuna specifica: N-am vazut nimic.

Leu

Isi poarta cu demnitate statutul, asadar Leul nu minte niciodata. Cel putin, asta se citeste in ochii lui imediat ce a fost tras la raspundere pentru vreo neregula. Sub masca integritatii, ascunde insa o adevarata strategie. De fapt, o mincniuna este potrivita oricand. Mai mare sau mai mica, nu conteaza, atata vreme cat il scoate din necaz.
Minciuna specifica: Eu v-am avertizat si nu am nicio vina.
horoscop

Fecioara

In general detesta neadevarul si este panicata cand trebuie sa minta. Totusi, daca este cazul sa isi salveze pielea ticluieste o scuza potrivita, astfel incat sa scape basma curata. Fecioara este bine organizata si atenta la detalii. De aceea minciuna ei pare credibila si este rareori pusa sub semnul indoielii. Doar mimica fetei si ticurile nevoase ar putea sa ii dezvaluie secretul.
Minciuna specifica: Nu m-am suparat pe tine.

 

Balanta

De obicei Balanta reuseste sa descopere imediat o minciuna. Intuitia o ghideaza catre adevar si ii condamna imediat pe aceia care i-au ascuns adevarul. Fuge de situatiile ridicole si prefera sa traiasca in armonie. Asadar, nativul minte rar si atunci cand o face trebuie sa aiba un motiv bine intemeiat. De cele mai multe ori arunca minciuni nevinovate, doar pentru a-i face pe ceilalti sa se simta mai bine.
Minciuna specifica: Sunt mandra de tine, te-ai descurcat excelent.

Scorpion

Este meticulos, banuitor si recunoaste de la o posta minciunile spuse de altii. Scorpionul prefera sinceritatea pentru ca nu ii place sa isi complice existenta. Ajunge sa minta in situatiile extreme, cand trebuie sa isi salveze mandria. De obicei gaseste minciuni credibilie si ii ataca imediat pe aceia care se indoiesc de spusele lui. Nici macar sub tortura nu ar recunoaste ca nu a spus adevarul.
Minciuna specifica: Eu am avut cele mai bune intentii.
horoscop

Sagetator

Fuge de minciuna ca necuratul de tamaie. Sagetatorul este cel care tine tuturor lectii de morala, dand dovada de intelepciune. Asadar, ca sa minta trebuie sa aiba un motiv bine intemeiat. Nu in ultimul rand, trebuie sa fie convingator ca sa nu ofere un exemplu negativ celorlalti. Nativul se descurca daca trebuie sa ascunda adevarul, insa mai tarziu va fi coplesit de remuscari.
Minciuna specifica: Am inteles, nu trebuie sa imi dai explicatii.

 

Capricorn

Este adeptul adevarului si al integritatii. Nu-i place sa fie inselat, de aceea nu prea inseala. Capricornul rareori accepta sa isi pericliteze onoarea de dragul minciunilor, asadar trebuie sa fie in joc propria lui viata sau a celui drag ca sa ticluiasca o minciuna. Cand are ceva de ascuns cauta argumentele potrivite, analizeaza riscurie, astfel incat sa nu-i dejoace nimeni strategia.
Minciuna specifica: Este in avantajul tau.

Varsator

Tine cuvantari prelungi despre virtute si libertate. Ii place sa faca impresie, de aceea deseori exagereaza cu atitudinea si arunca vorbe de duh fara sa le cauta logica. Varsatorul poate fi usor prins cu mata in sac, dar minciunile lui sunt nevinovate si de cele mai multe ori nu deranjeaza pe nimeni.
Minciuna specifica: Sunt prieten cu toata lumea.

Pesti

Tace dar le face. Profita de infatisarea nevinovata si resuseste sa ii impresioneze foarte usor pe ceilalti. Nu umbla deseori cu minciuna dar si cand o face, isi ia toate masurile de precautie. Ii lipseste taria de caracter dar are o imaginatie bogata. Important este sa nu se piarda in detalii, altfel construieste o poveste greu de crezut pentru cei din jur.

Minciuna specifica: Am inteles tot.

Lasati un raspuns