Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Exclusiv National Geographic! Vezi o serie de imagini absolut fabuloase cu ţiganii blindaţi de bani şi aur din Buzescu – Nimeni în lume n-a mai văzut aşa ceva

Exclusiv National Geographic imagini ţigani bani BuzescuJurnaliştii de la prestigioasa revistă “National Geographic” au venit în România în comuna Buzescu şi au realizat un foto-reportaj incredibil despre locuitorii de acolo. 

Cei de la National Geographic au realizat o serie de imagini absolut spectaculoase cu locuitorii de etnie rromă din localitatea Buzescu. Oamenii au fost extrem de primitori şi i-au lăsat pe reporteri să le facă fotografii în casele lor, dar şi la diverse evenimente sau sărbători.

Imaginile surprind bogăţia caselor de pe strada principală din Buzescu – Ştefan cel Mare – dar şi interioarele extrem de bogat decorate: dormitoarele împodobite cu spoturi şi o oglindă în formă de inimioară, cu mobilier auriu; livingul pavat cu marmură şi coloane înalte tot de marmură; scara interioară de marmură, deasupra căreia tronează simbolul dolarului. De asemenea, fotografiile reporterilor de la prestigioasa revistă îi surprind pe rromi în diferite momente din viaţa lor de zi cu zi: pregătirea pentru cină, o înmormântare, curăţenia generală a casei, pregătirea porcului pentru tăiere sau masa de Paşte.Vezi aici mai multe fotografii senzaţionale!

Autor: F.I A.

Lasati un raspuns