Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Oana Zăvoranu, adorată şi de Preafericitul! Bruneta a făcut declaraţii uimitoare! “Eu încercam să trag de fustă, el îmi zâmbea!”

Oana Zăvoranu Preafericitul! Bruneta declaraţii uimitoare încercam trag fustăS-a fotografiat cu crucea pe pieptul gol şi, spune ea, e simpatizată de Patriarhul Daniel mai mult decât şi-ar fi imaginat. Oana Zăvoranu a dezvăluit în exclusivitate pentru CANCAN amănunte uluitoare de la întâlnirea pe care a avut-o cu Preafericitul.

S-a întâmplat pe vremea când Oana era protagonista serialului “Numai iubirea” de la Acasă TV iar actorii mergeau în „pelerinaj” prin toată ţara să-şi cunoască fanii. Oana Zăvoranu îşi aminteşte cu lux de amănunte vizita pe care i-a făcut-o Patriarhului la Iaşi. Fericirea de pe chipul Preafericitului era evidentă în momentul în care a întâlnit-o pe Oana pentru că, susţine ea, era un fan al telenovelei şi, mai mult de atât, al Oanei.

 

„Eram cu Papadopol, Corina Dănilă, Bordeianu şi Adela Popescu. Am mers la această Biserică din Iaşi unde Daniel Patriarhul era cel mai mare preot al Moldovei. Avea o slăbiciune pentru mine. A fost drăguţ în mod special cu mine. Eram cu o fustă foarte scurtă, mai decoltată, stăteam picior peste picior şi încercam să trag de fustă iar el îmi zâmbea”, îşi aminteşte Zăvo.
Patriarhul Daniel a imortalizat momentele fotografiindu-se cu Oana în repetate rânduri, ba mai mult acesteia i s-a părut chiar insistent.
„S-a pozat cam mult cu mine, probabil că am fost mai mult pe gustul Preafericitului, decât ceilalţi. Toţi îmi spuneau că sunt atât de demonică încât l-am îmbârligat şi pe părinte”, a mai spus Oana.
Cât despre faptul că Patriarhia ar vrea să pună mâna pe cimitirele private, inclusiv al Mărioarei, Oana i-a transmis un mesaj Patriarhului: “Nicio şansă! Dacă e pe mocangeală n-au nicio şansă cu Mărioara. Trebuie să scoată banii.”

Lasati un raspuns